Jump to content


Photo

[DEV][ROM][2014-06-16] CyanogenMod 10 (Continuation of KonstaT's work)

* * * * * 21 votes

848 replies to this topic

#201
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

I already noticed this earlier when implementing vsync events, there's a funny glitch with the Blade's display: on boot up, the refresh rate is just ~46 Hz. If turned off and then on again, the display reinitializes to the correct rate of 61 Hz. It's easy to test with this app. Probably there's something off in the framebuffer driver...


I get ~46 Hz in CM9 also.. No vsync there, though.. :)

  • 0

#202
daemond

daemond

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 140 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
Sure you have vsync. Don't confuse vsync event timing with vsync'ed refresh. Android has always used vsync'ed display refresh to avoid tearing.

  • 0

#203
W0jt1

W0jt1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, LG Nexus 4
short question.
i broke my blade volume keys, can i set in navigation bar buttons for volume up\down like some android tablets have? (if not, have pa jb such an option?)
i thought that there was an option like that, but i may me be wrong


EDIT
or can be added volume up\down option to statusbar widgets? that would be very useful ^^

EDIT 2
some random app i found in store i saving me, it is giving possibility to set volume in it :D

Edited by W0jt1, 05 February 2013 - 09:03 PM.

  • 0

#204
ehleh

bro can you make a sony theme ui ? .. thanks !

  • 0

#205
GenSek

GenSek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
Second icon in dock disappears when setting number of homescreens to "2".
Konstat's doesn't have this bug, AFAIR.
Attached File  2.JPG   19.77KB   44 downloads

  • 0

#206
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5

I already noticed this earlier when implementing vsync events, there's a funny glitch with the Blade's display: on boot up, the refresh rate is just ~46 Hz. If turned off and then on again, the display reinitializes to the correct rate of 61 Hz. It's easy to test with this app. Probably there's something off in the framebuffer driver...


Hmm. Just tested in on my PJ2 which is a mix of CM10.1 and AOSPA2.99 and it gives me max of 55 FPS. Haven't checked on CM10, yet.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#207
merc1800k

merc1800k

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • Devices:zte blade
i am trying to play web tv but its close..

i n older roms working (ant1 tv app from store)

check it pls

  • 0

#208
ztnej

ztnej

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
can i use s2e from google play for this rom?

  • 0

#209
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 399 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

i am trying to play web tv but its close..
i n older roms working (ant1 tv app from store)
check it pls

Nobody checks apps on request, least of all developers! AFAIK, video streaming is working, so if your app doesn't work, there could be many reasons. Did it work on any 4.1 ROM? If not - ask the author of the app, if it supports 4.1. You could use Android 2.3, Android 4.x is not officially supported on our phones and if you use it, you agree to the possibility that some app may not work.

Edited by elrond_bs, 06 February 2013 - 06:16 PM.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#210
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

can i use s2e from google play for this rom?

Yes.

  • 0

#211
ztnej

ztnej

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts

Yes.


Thank you and also thank you daemond, KonstaT and everyone else involved!

  • 0

#212
TheQuest193

TheQuest193

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Dell XCD35
Hi, i have installed cm-10.1-20130129-KonstaKANG-blade.zip.
Initially everything looks fine.

But later discoverd that below stuffs are not working
1. USB Tethering is working, but its not carrying the internet from mobile to PC
2. Wifi hotspot also not carrying internet to PC
Can anyone please suggest me a stable ROM or fix for the above items.

Even i re-installed the ROM by formatting Cache, Data, System, but no luck.

I tried with USB debugging enabled, but no luck.

Any suggestion is really helpful.

  • 0

#213
merc1800k

merc1800k

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • Devices:zte blade

Nobody checks apps on request, least of all developers! AFAIK, video streaming is working, so if your app doesn't work, there could be many reasons. Did it work on any 4.1 ROM? If not - ask the author of the app, if it supports 4.1. You could use Android 2.3, Android 4.x is not officially supported on our phones and if you use it, you agree to the possibility that some app may not work.


thanks..this app work at other roms 4.0 and 2.3 ..but no at roms 4.1 , 4.2

  • 0

#214
xeqL

xeqL

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE BLADE
Hi, new user here, I'm not sure if I understood properly, but is this rom for Gen1 or Gen2? Thanks.

  • 0

#215
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

Hi, new user here, I'm not sure if I understood properly, but is this rom for Gen1 or Gen2? Thanks.

Gen2.

  • 0

#216
xeqL

xeqL

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE BLADE

Gen2.


Thanks for the quick reply !

  • 0

#217
encore.neil

encore.neil

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell xcd35 (Zte Blade)
Somebody please help!
I just upgraded to this rom from Swedish Snow RLS7.
sd-ext was working fine in Swedish Snow RLS7 cut after installing this rom under partition info i kept on getting ext partition unavailable :(
I formatted my whole sd card(using magic partition creator) and again created a new partition using CWM 5.0.2
Installed s2e from playstore.
But still i kept on getting ext partition unavailable :( under partition info.
How can i mount my sd-ext ???

  • 0

#218
James Horny

James Horny

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts

Somebody please help!
I just upgraded to this rom from Swedish Snow RLS7.
sd-ext was working fine in Swedish Snow RLS7 cut after installing this rom under partition info i kept on getting ext partition unavailable :(
I formatted my whole sd card(using magic partition creator) and again created a new partition using CWM 5.0.2
Installed s2e from playstore.
But still i kept on getting ext partition unavailable :( under partition info.
How can i mount my sd-ext ???


Install https://docs.google....eVJRSmFIdEc1T1E
in CWM. :D

...and prefer SuperSU to Superuser.

Edited by James Horny, 07 February 2013 - 03:35 PM.

  • 0

#219
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,761 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Hi, i have installed cm-10.1-20130129-KonstaKANG-blade.zip.
Initially everything looks fine.

But later discoverd that below stuffs are not working
1. USB Tethering is working, but its not carrying the internet from mobile to PC
2. Wifi hotspot also not carrying internet to PC
Can anyone please suggest me a stable ROM or fix for the above items.

Even i re-installed the ROM by formatting Cache, Data, System, but no luck.

I tried with USB debugging enabled, but no luck.

Any suggestion is really helpful.

You have posted this twice and both times to wrong threads! CM10.1 related things belong to CM10.1 thread.

Might want to check that you have working mobile data connection to begin with. ;) Both tetherings should work just fine.

  • 0

#220
ziofaggio

ziofaggio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:ZTE blade
hi everybody,
with this rom vocal dictation doesn't work.
there is an app or a trick to fix this bug?
thank.
Very good rom (fluid, stable and with long life battery)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users