Jump to content


Photo

[ROM][Skate] SlimBean 3.1 - Android 4.2.2 (05/04/2013)

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
459 replies to this topic

#361
FINTA96

FINTA96

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valencia, Spain
  • Devices:ZTE Skate
And 32 bits? I thought that with version can not compile, really?

I've got a linux 32 bits and here is the error:

alejandro@alejandro-System-Product-Name:~$ cd aaa
alejandro@alejandro-System-Product-Name:~/aaa$ source build/envsetup.sh
including device/zte/skate/vendorsetup.sh
including vendor/slim/vendorsetup.sh
including sdk/bash_completion/adb.bash
alejandro@alejandro-System-Product-Name:~/aaa$ lunch slim_skate-userdebug
/bin/bash: prebuilts/gcc/linux-x86/arm/arm-linux-androideabi-4.6/bin/arm-linux-androideabi-gcc: no se puede ejecutar el fichero binario (The file can't be run)

Edited by FINTA96, 04 May 2013 - 05:29 PM.

  • 0

#362
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

For Gingerbread (2.3.x) and newer versions, including the master branch, a 64-bit environment is required. Older versions can be compiled on 32-bit systems.


So yes, you need a 64-bit build environment.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#363
FINTA96

FINTA96

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valencia, Spain
  • Devices:ZTE Skate

So yes, you need a 64-bit build environment.


Thanks omegavesko, i will install 64 bit linux, and i will update slimbean :P

  • 0

#364
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Thanks omegavesko, i will install 64 bit linux, and i will update slimbean :P


Good luck. :)

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#365
FINTA96

FINTA96

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valencia, Spain
  • Devices:ZTE Skate
Deleted Message

Edited by FINTA96, 08 May 2013 - 02:12 PM.

  • 0

#366
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko
This is really strange. I flashed this ROM again and the home button just will not work at all, other than to wake the screen up.

I enabled the navbar, but the virtual home button apparently does nothing either. Has anyone else had this problem?

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#367
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko
Never mind! Apparently it's because I didn't flash gapps immediately after the ROM zip. Works perfectly now.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#368
FINTA96

FINTA96

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valencia, Spain
  • Devices:ZTE Skate
Omegavesko which is the best rom of android 4.2.2?

  • 0

#369
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Omegavesko which is the best rom of android 4.2.2?


SlimBean, by far. (Assuming you mean ROMs that have already been ported to the Skate.)

Edited by omegavesko, 09 May 2013 - 10:31 AM.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#370
Nenad Jovanovic

Nenad Jovanovic

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
Hi guys. After months of using MokeeOS, i try this one and for now i am pleased, at least i think so. Only one thing confuse me. I CANT find how to clock him to 902 mhz. Simply cant find it. Can someone help me about it? And there is one more thing. I use Link2SD app so far and have 512 mb ext partition and all was great, but now it seams that my memory is full pretty faster then before. Is it something wrong with it? I follow the procedure about installing fresh one. Thats 2 questions that i have for you all to help me solve it. Tnx in advance.

  • 0

#371
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Hi guys. After months of using MokeeOS, i try this one and for now i am pleased, at least i think so. Only one thing confuse me. I CANT find how to clock him to 902 mhz. Simply cant find it. Can someone help me about it? And there is one more thing. I use Link2SD app so far and have 512 mb ext partition and all was great, but now it seams that my memory is full pretty faster then before. Is it something wrong with it? I follow the procedure about installing fresh one. Thats 2 questions that i have for you all to help me solve it. Tnx in advance.


The Performance and Developer Settings buttons are hidden. Go to About Phone and tap on Build Number a couple of times, then it'll show up.

I've found Ceco's modified INT2EXT script to work better than Link2SD, though it's still not a lot of space.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#372
Nenad Jovanovic

Nenad Jovanovic

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

The Performance and Developer Settings buttons are hidden. Go to About Phone and tap on Build Number a couple of times, then it'll show up.

I've found Ceco's modified INT2EXT script to work better than Link2SD, though it's still not a lot of space.


Which version of INT2EXT is best, because i found alot of version on google. Btw, i have partition on SD, so does it change something new,or just format this one and make it new.?
http://androidweeds....int2ext-script/

  • 0

#373
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko
It just uses the one you already have. If you wiped data in recovery, it should work fine.

Use the int2ext zip in the first post here.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#374
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5
Can anyone explain to me how to install this from scratch :) ? Because i've had tried to install it several times back and the performance was ugly , it lagged as sh** .

I am running an Stock ROM that i've installed by loading the T Flash card upgrade which contains the image.bin on to the P743T Model Variant with the internal software version named as B06 (Latest ZTE Update available)

Can anyone help me how to install this ROM without errors ;) ?

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#375
kamango604

kamango604

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Devices:ZTE Skate
If you installed a fresh tpt, than there is no ther way.

  • 0

#376
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Can anyone explain to me how to install this from scratch :) ? Because i've had tried to install it several times back and the performance was ugly , it lagged as sh** .

I am running an Stock ROM that i've installed by loading the T Flash card upgrade which contains the image.bin on to the P743T Model Variant with the internal software version named as B06 (Latest ZTE Update available)

Can anyone help me how to install this ROM without errors ;) ?


Boot into CWM. Wipe data, wipe cache, format /system, wipe Dalvik cache. Flash ROM. Flash gapps.

That's literally all you have to do. Overclocking is also pretty vital, I keep mine at 960MHz though there's a chance your phone can't handle such a high frequency.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#377
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

Boot into CWM. Wipe data, wipe cache, format /system, wipe Dalvik cache. Flash ROM. Flash gapps.

That's literally all you have to do. Overclocking is also pretty vital, I keep mine at 960MHz though there's a chance your phone can't handle such a high frequency.


I've installed the Recovery without any TPT's , mainly i've flashed it by Windows method and i've also installed root (Superuser) including BusyBox binaries for root permissions.

What u think i should do ? Right now i have 67 MB available on internal phone memory

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#378
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

I've installed the Recovery without any TPT's , mainly i've flashed it by Windows method and i've also installed root (Superuser) including BusyBox binaries for root permissions.

What u think i should do ? Right now i have 67 MB available on internal phone memory


Just wipe everything and flash the ROM. /system gets formatted in the process, so whether you've flashed Superuser and BusyBox doesn't really matter.

  • 1
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#379
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

Just wipe everything and flash the ROM. /system gets formatted in the process, so whether you've flashed Superuser and BusyBox doesn't really matter.


Thanks i will give it a try :)

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#380
krispal

krispal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
avi divx ,xvid movies dosnt work on this rom !!!!

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users