Jump to content


Photo

ZTE Blade 3 Pro Help

- - - - -

  • Please log in to reply
87 replies to this topic

#1
ilievski.ace

ilievski.ace

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:samsung apollo i5800
Can Some One To root ZTE Blade 3 Pro ,
Hire are the links of the last update From ZTE

Thanks

I have traid z4root .. Not Working ....

http://www.ztedevice...l?type=software Thanks For the help

Edited by ilievski.ace, 29 May 2013 - 06:52 PM.

  • 0

#2
PsYcHoKiLLa

PsYcHoKiLLa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 802 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG Nexus 4, Tesco Hudl
  • Twitter:@djsubterrain

  • 0

#3
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,600 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Can Some One To root ZTE Blade 3 Pro ,
Hire are the links of the last update From ZTE

Thanks

I have traid z4root .. Not Working ....

http://www.ztedevice...l?type=software Thanks For the help

Bin4ry's root method should work on most devices running Android 4.x.

If you want I can build a ClockWorkMod recovery image for Blade III Pro. It's going to need some testing and I need to get proper feedback as I don't have a device myself.

http://www.modaco.co...-zte-blade-iii/

Completely different device.

Blade III = MSM7227A
Blade III Pro = MSM8225

  • 0

#4
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,600 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio
Here's ClockWorkMod image for Blade III Pro. Don't flash it to your device (yet)!

Install drivers, enable usb-debugging, boot into fastboot mode and use fastboot to boot using recovery image.
adb reboot bootloader
fastboot boot recovery-cwm6032-blade3pro.img

Test that everything works and make a clean nandroid backup (backup & restore -> backup) of your device before you flash it to your device and/or root your device as instructed in Blade III CWM thread.

No guarantees that any of this will work and I don't take any responsibility if something happens to your device.

recovery-cwm6032-blade3pro.img
https://hotfile.com/...de3pro.img.html
md5:582b737d8ecc374826e9d5e7005d6065

  • 1

#5
ilievski.ace

ilievski.ace

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:samsung apollo i5800

Bin4ry's root method should work on most devices running Android 4.x.

If you want I can build a ClockWorkMod recovery image for Blade III Pro. It's going to need some testing and I need to get proper feedback as I don't have a device myself.


Completely different device.

Blade III = MSM7227A
Blade III Pro = MSM8225



perfect :)

Thanks For the help I will Be the Main Tester :)

Thanks ...

Sorces are on the web Zte -> http://www.ztedevice...l?type=software


Thanks Again
Need the root .. and mayby some Day a rom miui ( my most Favorite one )


Thanks Again

  • 0

#6
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,600 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Here's ClockWorkMod image for Blade III Pro. Don't flash it to your device (yet)!

Install drivers, enable usb-debugging, boot into fastboot mode and use fastboot to boot using recovery image.

adb reboot bootloader
fastboot boot recovery-cwm6032-blade3pro.img

Test that everything works and make a clean nandroid backup (backup & restore -> backup) of your device before you flash it to your device and/or root your device as instructed in Blade III CWM thread.

No guarantees that any of this will work and I don't take any responsibility if something happens to your device.

recovery-cwm6032-blade3pro.img
https://hotfile.com/...de3pro.img.html
md5:582b737d8ecc374826e9d5e7005d6065

So, zero downloads so far. Not interested in testing it anymore?

  • 0

#7
Andrej732

Andrej732

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ZTE Blade 3 Pro
cwm didnt work, Bin4ry's root method didnt work also, any help i tested them all :P

  • 0

#8
Andrej732

Andrej732

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ZTE Blade 3 Pro
cwm just go to black screen and nothing happens:/

  • 0

#9
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,600 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

cwm just go to black screen and nothing happens:/

Does the notification LED stay lit or does it turn off after it boots? Can you get into adb shell?

  • 0

#10
Andrej732

Andrej732

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ZTE Blade 3 Pro

Does the notification LED stay lit or does it turn off after it boots? Can you get into adb shell?


you mean when i go to cwm?, btw when i go to recovery, phone stays at black screen as i said and here is what happens when i type adb shell http://postimg.org/image/j6wrsmzyn/

  • 0

#11
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,600 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

you mean when i go to cwm?, btw when i go to recovery, phone stays at black screen as i said and here is what happens when i type adb shell http://postimg.org/image/j6wrsmzyn/

Yes, when you boot into the CWM using fastboot. Your device has a notification LED, right? Does it stay on when the device hangs or does it turn off before the phone stays on the black screen? Can you enter adb shell when the device hangs in black screen (in CWM)? These questions are to verify if the CWM even boots or is it just the display that is broken.

Using 'adb reboot recovery' will boot into the recovery on the recovery partition. That should still be your stock (FTM) recovery. You're not supposed to flash this into your device yet.

Another version to test.
recovery-cwm6032-blade3pro-v2.img
https://hotfile.com/...pro-v2.img.html
md5:cdc45f6e3cdca2853205005bbbf10010

  • 0

#12
damjan006

damjan006

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts
  • Gender:Male
  • Location:Macedonia
  • Devices:ZTE-Blade
becouse i could not find anything about this phone can you tell me something about it.
how is battery life smothness display ?
any bugs on official software?
its a samew spec as huawei ascend y300 so im thinking about these two.
they are similar price too

  • 0

#13
Andrej732

Andrej732

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ZTE Blade 3 Pro

Yes, when you boot into the CWM using fastboot. Your device has a notification LED, right? Does it stay on when the device hangs or does it turn off before the phone stays on the black screen? Can you enter adb shell when the device hangs in black screen (in CWM)? These questions are to verify if the CWM even boots or is it just the display that is broken.

Using 'adb reboot recovery' will boot into the recovery on the recovery partition. That should still be your stock (FTM) recovery. You're not supposed to flash this into your device yet.

Another version to test.
recovery-cwm6032-blade3pro-v2.img
https://hotfile.com/...pro-v2.img.html
md5:cdc45f6e3cdca2853205005bbbf10010




here now i will test v2 version to see what happens btw i install using this method:
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery recovery-name.img
fastboot reboot

and i enter recovery btw LED didint light when it goes into recovery.. and after couple of minutes mobile reboot automatic

  • 1

#14
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,600 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

here now i will test v2 version to see what happens btw i install using this method:
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery recovery-name.img
fastboot reboot

and i enter recovery btw LED didint light when it goes into recovery.. and after couple of minutes mobile reboot automatic

Err, that's exactly what you were not supposed to do! Now your stock recovery is gone for good. There's only that Macedonian update available on the ZTE website. Here's the stock recovery image for that but I'm not sure if it matches to stock firmware version on your device.

Ok, apparently it boots then and you can access your device with adb. What does 'adb devices' output? What does 'cat /cache/recovery/last_log' in adb shell output?

  • 0

#15
Andrej732

Andrej732

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ZTE Blade 3 Pro
first to enter cwm and type this commands or ?

  • 0

#16
Andrej732

Andrej732

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ZTE Blade 3 Pro
adb devices - CWM-ZTE recovery
adb shell - can't open 'cache/recovery/last_log' : No such file or directory

  • 0

#17
Andrej732

Andrej732

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ZTE Blade 3 Pro
and what the badword is going to battery when i flash some recovery it goes down and if i enter with black screen and reboot battery goes up xd?

  • 1

#18
Andrej732

Andrej732

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ZTE Blade 3 Pro
@KonstaT thanks man im from macedonia and thank you for back my stock recovery i've search a lot to bring it back, now lets keep working on cwm?:P

  • 0

#19
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,600 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

adb devices - CWM-ZTE recovery
adb shell - can't open 'cache/recovery/last_log' : No such file or directory

OK, so the CWM boots but display probably needs some custom graphics (I'll look from other MSM8255 devices).

What does 'mount' output in adb shell and what do you have in /cache? Cat all logs that you find in /cache/recovery.

and what the badword is going to battery when i flash some recovery it goes down and if i enter with black screen and reboot battery goes up xd?

I can't understand what you mean, you need to explain. There's a charger binary/service/drawables in the stock recovery but I didn't include them in the CWM image.

  • 0

#20
Andrej732

Andrej732

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:ZTE Blade 3 Pro
ok but now i have stock recovey, now to flash cwm or and do that commands or ? :P

Edited by Andrej732, 30 May 2013 - 12:08 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users