Jump to content


Photo

Chrome working

- - - - -

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
Raihan42

Raihan42

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Devices:San Diego
Good news! (sorry if I'm late but I haven't seen this topic yet) looks like chrome is working... Well the beta version. I've been using it for a while now and it seems quite stable

Edited by Raihan42, 02 June 2013 - 06:16 PM.

  • 1

#2
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego
Could you upload the apk?

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#3
Raihan42

Raihan42

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Devices:San Diego
If you want, check it out here https://play.google....com.chrome.beta
And when chrome 28 (currently in beta) is officially released I think it should by working perfectly again
Edit: It's only available through this link you cannot search for it on Google Play

Edited by Raihan42, 02 June 2013 - 07:00 PM.

  • 1

#4
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego
Thanks

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#5
codroid

codroid

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G
And is this without the gpu libs ?

  • 0

#6
Raihan42

Raihan42

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Devices:San Diego

And is this without the gpu libs ?

Yes. My phone is not rooted of modified in any way

  • 0

#7
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego
He is telling the truth I installed it yesterday and works! I don't have root

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#8
i am not a hacker

i am not a hacker

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 791 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maidenhead, England
  • Devices:ZTE Blade and Orange San Diego
Works for me but I find it slower than the normal chrome which came default on the xolo ics

  • 0
Nexus 10
Orange San Diego

#9
Ashbeard

Ashbeard

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 127 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Diego
Next Browser is better than Chrome IMO. Smoother and works in current form.

  • 0

#10
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego

Next Browser is better than Chrome IMO. Smoother and works in current form.

Same i prefer it!

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#11
Hasan217

Hasan217

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xolo X900
Yeah! Next Browser is better. Have been using since it was in beta stage.

  • 0

#12
i am not a hacker

i am not a hacker

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 791 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maidenhead, England
  • Devices:ZTE Blade and Orange San Diego
I find next browser uses a lot of battery

  • 0
Nexus 10
Orange San Diego

#13
Raihan42

Raihan42

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Devices:San Diego

I find next browser uses a lot of battery

Noticed that too

  • 0

#14
i am not a hacker

i am not a hacker

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 791 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maidenhead, England
  • Devices:ZTE Blade and Orange San Diego
So why do you still use it?

  • 0
Nexus 10
Orange San Diego

#15
Roger Barnett

Roger Barnett

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Pulse 8220, OSD
I've got the beta installed which works fine.
But it wants to update, should I allow?

  • 0

#16
Konstipated Kiwi

Konstipated Kiwi

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 254 posts
Forgive my ignorance (and I've tried using the 'search' facility) but what is the nature of the issue with Chrome working/not working? I've been using the one that came with Xolo ICS for months and not noticed any problems.

  • 0

#17
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,510 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

Forgive my ignorance (and I've tried using the 'search' facility) but what is the nature of the issue with Chrome working/not working? I've been using the one that came with Xolo ICS for months and not noticed any problems.

I think the latest patch has got it working again. They broke it on Medfield at least a few versions ago, the only two ways it would work was to not let it update or if you already had to reinstall the Xolo update.zip which would have gone back to the working version. The other way was to root and install option (38) Borqs W32T GPU lib's from the AIO tool in which case updates didn't break it again.

  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12

#18
DaveSimonH

DaveSimonH

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland, UK
  • Devices:Orange San Diego
I gave up on chrome when it stopped working.
I still use the stock browser mainly, and my secondary browser is the Dolphin Broswer. Main use is for the BBC iPlayer, set to desktop mode it plays the videos pretty well.

  • 0

#19
Konstipated Kiwi

Konstipated Kiwi

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 254 posts
Thank you, BlueMoonRising. I think I have probably never upgraded the version that came with Xolo ICS so never noticed.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users