Jump to content


Photo

[CM10] [ROM] [Super Hornet] Acer Liquid - (OS 4.1.2 Jelly Bean)

* * * * * 3 votes

  • Please log in to reply
102 replies to this topic

#41
Christoforos22

Christoforos22

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:Acer Liquid

GAPSS doesnt works for me, its force closing...
stock browser is working fine..
flickering screen / crazy screen sometimes....

Re-installed and browser seems fine but google apps still not working.

  • 0

#42
ripxfrostbite

ripxfrostbite

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer Liquid E
Running a Liquid E with YourZgapps XS and so far it has been working great.
Here is the link for the gapps package http://forum.xda-dev...d.php?t=2240652 just download the 4.1.2 version.

No idea if it will fix the browser issue as I never experienced it.

  • 0

#43
Christoforos22

Christoforos22

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:Acer Liquid

Running a Liquid E with YourZgapps XS and so far it has been working great.
Here is the link for the gapps package http://forum.xda-dev...d.php?t=2240652 just download the 4.1.2 version.

No idea if it will fix the browser issue as I never experienced it.

Wow, thanks a lot my friend. Now gapps are working just fine!
Thanks again

  • 0

#44
mahmoud helmy

mahmoud helmy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
arabic supported??

  • 0

#45
Christoforos22

Christoforos22

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:Acer Liquid
Any news on deep sleep? Rom is fast but battery draining is quite high for me. What about battery life from others who installed it?

  • 0

#46
mitligin

mitligin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

arabic supported??

same languages like on CM7

  • 0

#47
mahmoud helmy

mahmoud helmy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
thx

  • 0

#48
usju

usju

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Acer Liquid A1
  • Twitter:@usmanju
I tried wiping and flashing two times. Wifi does not connect to network even after several phone restarts.

  • 0

#49
msadek122

msadek122

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo
  • Interests:Samsung Galaxy S III
  • Devices:liquid e ferrari
  • Twitter:@midohockey
no way very nice and smooth but it needs fix camera and deep sleep and sensor

  • 0

#50
msadek122

msadek122

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo
  • Interests:Samsung Galaxy S III
  • Devices:liquid e ferrari
  • Twitter:@midohockey
what can i do to link apps to sd Link2sd app says that the ext2 not mounted

  • 0

#51
Sany Linux

Sany Linux

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Devices:Acer Liquid E
I would highly recommend to use Int2Ext. I'm really pleased with it.

http://forum.xda-dev...d.php?t=1716124

This how you add init.d support:

http://thewisenerd.b...r-flashing.html

Edited by Sany Linux, 20 June 2013 - 05:37 PM.

  • 0

#52
piernov

piernov

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer Liquid E
  • Twitter:@piernov

what can i do to link apps to sd Link2sd app says that the ext2 not mounted

You have to partition your SD card in the recovery (remember to save all data before doing this) and select the desired size for the FAT32 and EXT4 partition. You can also add a swap parition if you have only 256MB of RAM.
Then, boot Android, open Terminal Emulator, type "su -", accept, type "a2sd formatext".
It'll format your SD card's second partition to EXT4.
Reboot.
Returns to Terminal Emulator, type "su -".
Now you have to choose between having only the apps on SD-EXT, or the whole /data partition (use that only if you have at least a class-6 SD (works with a class-4 here though) card with more than 512MB for the EXT partition, otherwise it's useless and will slow down your device).
The first is set by "a2sd install", the second by "a2sd xdata".
Reboot, and try to install some apps, if you don't reach the internal data storage limit, then it's working.

I would highly recommend to use Int2Ext. I'm really pleased with it.

http://forum.xda-dev...d.php?t=1716124

This how you add init.d support:

http://thewisenerd.b...r-flashing.html

There's already an a2sd script in CyanogenMod, the only point of this script is to allow the user to not move /data/data, so not very useful as we can use the integrated script which works well.

Edited by piernov, 20 June 2013 - 05:55 PM.

  • 0
--
//piernov

#53
Diljeet

Diljeet

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 277 posts
  • Gender:Male
  • Location:Acer Liquid Modaco Forum
  • Interests:CM7.2 - CM9 - CM10
  • Devices:Acer Liquid A1

what can i do to link apps to sd Link2sd app says that the ext2 not mounted

if your sdcard is partitioned ok as specified in the above post, then try clicking ext4 in Link2Sd(i think the recovery uses ext4 partition)

  • 0
@Developers: Thanks for your hard work

#54
msadek122

msadek122

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo
  • Interests:Samsung Galaxy S III
  • Devices:liquid e ferrari
  • Twitter:@midohockey
thank you guys it works well but can any one help me in usb mass storage. it doesn't work however i installed the drivers

  • 0

#55
NKMSKV

NKMSKV

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer Liquid E

thank you guys it works well but can any one help me in usb mass storage. it doesn't work however i installed the drivers

You need to remove all the Acer drivers from PC. Then delete the files wpdmtp.inf and wpdmtp.pnf from C:/Windows/INF and restart PC.

  • 0

#56
msadek122

msadek122

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo
  • Interests:Samsung Galaxy S III
  • Devices:liquid e ferrari
  • Twitter:@midohockey
thank you NKMSKV i did every thing but it doesn't work however i deleted files and removed all acer drivers but also no thing happen

  • 0

#57
Yota Moteuchi

Yota Moteuchi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Acer Liquid S100

thank you NKMSKV i did every thing but it doesn't work however i deleted files and removed all acer drivers but also no thing happen

Hi msadek!

I used to have this issue for a CW9 ROM until I installed the drivers for Windows8 (even if I'm using Vista).
Before that, my PC didn't detect my Acer Liquid.
After installing these drivers, it worked (and continues to work. :) ).

You can find them here.

  • 0

#58
msadek122

msadek122

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo
  • Interests:Samsung Galaxy S III
  • Devices:liquid e ferrari
  • Twitter:@midohockey
thank you guys it worked and waiting for the complete usable rom

  • 0

#59
msadek122

msadek122

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo
  • Interests:Samsung Galaxy S III
  • Devices:liquid e ferrari
  • Twitter:@midohockey
any good news ? :D

  • 0

#60
RomzesRover_R

RomzesRover_R

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • Gender:Male
  • Location:Russian Federation, Bashkortostan
  • Interests:Developer for cm9, cm10, cm10.1 and kernel
  • Devices:Acer Liquid A1
  • Twitter:@RomzesRover
The news is next(bad news everyone):
we can't fix camera cuz we ported other video drivers. we need to fix new drivers
we can't fix sensors cuz we need sources for sensors.salsa (may be in future we can fix smb380 sensor with porting new drivers, without isl29018 sensors))
we can't fix deep sleep cuz deep sleep not works in thepasto's kernel, and changes in power module make he in rc1 cm9, I check latest kernel from thepasto with mine cm9 and deep sleep not works..

But we try again 'n again to fix it at all

Edited by RomzesRover_R, 26 June 2013 - 07:04 AM.

  • 1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users