Jump to content


Photo

[DEV][ROM][29.7.] [4.2.2] JellyBeer - v4.33 [BeerGang] [Hybrid]

- - - - -

  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#1
robt77

robt77

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford
  • Devices:ZTE Blade III

Posted Image



CM10.1 HYBRID BASED ROM



Posted Image


MAIN FEATURES
+ BASED ON CM 10.1
+ PA's HYBRID ENGINE
+ PER - APP - LAYOUT
+ PA's PIE
+ DPI GROUPS
+ AOKP NAVBAR
+ CLOCK MODIFICATIONS
+ NOTIFICATION BACKGROUND
+ CIRCLE BATTERY
+ CRT ANIMATION CONTROL
+ NOTIFICATION BEHAVIOURS
+ FLOATING WINDOWS
+ & MORE...

DOWNLOAD & INSTALLATION
+ DOWNLOAD LINK FOR ROM -
http://hotfile.com/d...tlas40.zip.html
MD5: db4dadae89b4c04286b7d79e5d9fefbb
+ DOWNLOAD LINK FOR GAPPS
http://goo.im/gapps/...0301-signed.zip
md5:b7e53e96e1c8b1a1c4865bf29418c8e0
+ COPY ROM TO SDCARD
+ COPY GAPPS TO SDCARD
+ COMING FROM A PREVIOUS VERSION? WIPE CACHE & DALVIK CACHE
+ COMING FROM ANOTHER ROM? DO A DATA WIPE
+ INSTALL ROM AND GAPPS
+ REBOOT

Sources:CREDITS
+ BEERBONG FOR CREATING JELLYBEER.
+ CYANOGENMOD FOR CM10.
+ AOKP - INSPIRATION & CODE
+ PA - INSPIRATION & CODE
+ SLIMROMS - INSPIRATION & CODE.
+ KonstaT - For brining CM to the Blade 3 and general help with build errors

Screenshots

Coming Soon

Bugs

Bluetooth
FM Radio

Edited by robt77, 04 August 2013 - 06:12 PM.

  • 0

#2
razjaren

razjaren

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
  • Gender:Male
  • Location:CROATIA , SLAVONSKI BROD
  • Devices:ZTE BLADE III
  • Twitter:@razjaren
thanks for the work .. . now I try it......

  • 0

#3
aleksandar069

aleksandar069

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Gender:Male
  • Location:Antivari, Montenegro
  • Interests:Electronic, Dancing, ITC
  • Devices:Blade III, Blade G, Lumia 620
did Bluetooth work?

  • 0

by: HACKER-001


#4
Something Wierd

Something Wierd

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 posts
  • Devices:ZTE Blade III

did Bluetooth work?

It says in the description no.Why don't you read it before asking questions.

  • 0

#5
razjaren

razjaren

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
  • Gender:Male
  • Location:CROATIA , SLAVONSKI BROD
  • Devices:ZTE BLADE III
  • Twitter:@razjaren
Blade 3 mobile heats up after 15 minutes of work and starting blockers and restart. I did not touch the processor performances. first 15 minutes worked smoothly and all the applications in order. after the restart for a minute or half a minute and restart again more and more often
does not show the battery icon and quickly consumes battery ....

  • 0

#6
Something Wierd

Something Wierd

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 posts
  • Devices:ZTE Blade III
Used it for about hour and a half and had no issues with it.For the new users if you change from phone mode to phablet or tablet lower the systems ppi or the status bar pull down will be too big to operate it.
Good job.Tnx for sharing this rom with us. :D

  • 0

#7
Zoli18

Zoli18

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:ZTE BLADE 3
i will install it today,thanks for this rom :)

  • 0

#8
mirecek1965

mirecek1965

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia
  • Interests:sci-fi, fantasy, books, movies
  • Devices:ZTE Blade 3
  • Twitter:@mirecek1965
Thanks, i try it today too :-)

  • 0

#9
Zoli18

Zoli18

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:ZTE BLADE 3
i have installed this rom,very fast and smooth,i think it's very cool. but i have one question..home button why not working?how can i fix it? please help me,thanks

it's good,i reinstalled,home screen works.

how can i switch off navbar? it's so annoying..:S

Edited by Zoli18, 30 July 2013 - 04:34 PM.

  • 0

#10
robt77

robt77

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford
  • Devices:ZTE Blade III
System>>Navbar Modifier>>Navbar height zero%

  • 0

#11
Zoli18

Zoli18

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:ZTE BLADE 3
thank you!:) i use this rom,it's perfect

  • 0

#12
robt77

robt77

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford
  • Devices:ZTE Blade III
Thanks, tbh I only just found that feature now:o will be perfect when I manage to apply the patches for BT and Radio...

  • 0

#13
Zoli18

Zoli18

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:ZTE BLADE 3
cool! i will w8 for update

  • 0

#14
plmng

plmng

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bulgaria
  • Devices:ZTE Blade 3, ZTE Blade Q
Download link for ROM don't work. No file for download....."File has been removed due to copyright infringement or deleted by a user."

  • 0

#15
Zoli18

Zoli18

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:ZTE BLADE 3

Download link for ROM don't work. No file for download....."File has been removed due to copyright infringement or deleted by a user."


http://www.4shared.c...13-200013.html?

  • 0

#16
mirecek1965

mirecek1965

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia
  • Interests:sci-fi, fantasy, books, movies
  • Devices:ZTE Blade 3
  • Twitter:@mirecek1965
Nov with navbar set to 0 it is satisfy all my needs. Once more, BIG thanks.

  • 0

#17
mimmo89

mimmo89

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte md droid
this rom is perfect? there are no OT or something like that?
is better than 4.1.2?

  • 0

#18
plmng

plmng

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bulgaria
  • Devices:ZTE Blade 3, ZTE Blade Q
Thanks for this link, Zoli18.

  • 0

#19
mirecek1965

mirecek1965

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia
  • Interests:sci-fi, fantasy, books, movies
  • Devices:ZTE Blade 3
  • Twitter:@mirecek1965
Unfortunately, MX Player PRO purchased does not play any file on these CM mods, no this, no Konstat mods, only is functional in Aurelia Borealis RC1 mod based on original Android 4.0.4. Going back :-(

  • 0

#20
razjaren

razjaren

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
  • Gender:Male
  • Location:CROATIA , SLAVONSKI BROD
  • Devices:ZTE BLADE III
  • Twitter:@razjaren
picked up again, and now the system works ... happens when you installed a new application that restarts the system (for 24 hours twice during installation app from Google ...) :wacko: . Great this is the first rom (except Aurora Borealis RLS1) working on my ZTE Blade 3 brilliantly done sir robt77 ;)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users