Jump to content


Photo

Beta 2: MoDaCo.SWITCH S4 i9505 support topic


  • Please log in to reply
481 replies to this topic

#321
Eloi Sarrazin

Eloi Sarrazin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
That's what I should have the samsung keyboard like that of Google keyboard: https://docs.google....dit?usp=sharing
Another problem samsung hub does not work (mandatory parameter not found in 1101)

Edited by Eloi Sarrazin, 29 August 2013 - 08:14 AM.

  • 0

#322
roanitas

roanitas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aix-en-Provence
  • Devices:SGS4 / TF300T

That's what I should have the samsung keyboard like that of Google keyboard: https://docs.google....dit?usp=sharing
Another problem samsung hub does not work (mandatory parameter not found in 1101)


Hello all !

same for me.
the rest is perfect.


There exists an alternative to Foldermount our gameloft size and other intensive games?

thx for this exellent work !

  • 0
SGS4 Modaco "Switch stock"
Smartwatch Sony :-) /MBW-150 Sony
TF300T 4.2.1 Root
MiNiX Neo x5 4.2.2 root (no screen miroring - hdcp miracast incompatible on S4) :(

#323
nEUTRon666

nEUTRon666

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Galaxy S4, Galaxy Tab 2 10.1
Issues so far, for me:


GPe Rom:

- Sim-Unlock not always works

- Contacts app force closes

- Hangouts don't work correctly. I can send messages, but don't receive any. If i log out of Hangouts and log back in i get a badge of messages. I can send again, but don't receive anything again.
This is a show stopper for me.

- Switchup app not available


Samsung Rom:

- When switch back from GPe Facebook needs to setup sync again, E-Mail sync is off

- Some apps seem to disappear (Google Drive, Books, Movies, some others)

- Samsung accounts needs to be re-entered

- Samsung Hub errors



In general i believe you should make the install process a bit clearer. For me i need to reboot at each step of the parts to flash, else it won't work at all. I'll update this list if i find more.

Edited by nEUTRon666, 29 August 2013 - 09:24 AM.

  • 0

#324
smokeintheeye

smokeintheeye

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:i9505
some one is copying your mod...... http://forum.xda-dev...d.php?t=2417600

  • 0

#325
Eloi Sarrazin

Eloi Sarrazin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male

I found a problem is that the Samsung keypad ago correcting words on the black banner at the top of the keyboard.
An update if possible ? (beta 3 ;) )

That's what I should have the samsung keyboard like that of Google keyboard: https://docs.google....dit?usp=sharing
Another problem samsung hub does not work (mandatory parameter not found in 1101)

  • 0

#326
Eloi Sarrazin

Eloi Sarrazin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male

Clearing data on the contacts app should resolve it. re: the SIM unlocking bug, I guess we need to find which package that uses for it's data and add an exclusion. Maybe com.android.phone?



Anyone else? SD seems OK here.



Which files does the 3Minit mod modify?



How do you mean? Screenshot?



This is a known issue to be resolved in a future release.

P

That's what I should have the samsung keyboard like that of Google keyboard: https://docs.google....dit?usp=sharing
Another problem samsung hub does not work (mandatory parameter not found in 1101)

  • 0

#327
nEUTRon666

nEUTRon666

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Galaxy S4, Galaxy Tab 2 10.1

Clearing data on the contacts app should resolve it. re: the SIM unlocking bug, I guess we need to find which package that uses for it's data and add an exclusion. Maybe com.android.phone?



Anyone else? SD seems OK here.



Which files does the 3Minit mod modify?



How do you mean? Screenshot?



This is a known issue to be resolved in a future release.

P


Could you read my last posting? Posted some more stuff, specially the Hangout's stuff, which is quite important, at least for me.

  • 0

#328
Vagaerg

Vagaerg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Devices:i9505 & Nexus 7 2013
First of all, thank you very much for this amazing mod!!

Before I go Silver, I'd like to know something:

Let's say Samsung decides to pull out an OTA update. I know OTA updating does not work with TW using Switch. Will I be able to flash a stock rom via Odin without loosing Switch?

On the other hand, the Google Play Edition ROM does have OTA updates, right? (via your app)

Thank you very much

  • 1

#329
danny1909

danny1909

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Galaxy S4
  • Twitter:@danny190984
Yesterday i did the flash to this rom. The only problem I have is that the sim-unlock on GPe ROM is not working. I did a reboot of 5 but still nothing. I cant use the ROM with this problem.

  • 0

#330
roanitas

roanitas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aix-en-Provence
  • Devices:SGS4 / TF300T

Yesterday i did the flash to this rom. The only problem I have is that the sim-unlock on GPe ROM is not working. I did a reboot of 5 but still nothing. I cant use the ROM with this problem.


1 Boot on Sammy.
2 Unlock the sim in settings/security.
3 Reboot on Gpe
4 Enjoy


Envoyé depuis mon GT-I9505 avec Tapatalk 4

Edited by roanitas, 30 August 2013 - 08:58 AM.

  • 1
SGS4 Modaco "Switch stock"
Smartwatch Sony :-) /MBW-150 Sony
TF300T 4.2.1 Root
MiNiX Neo x5 4.2.2 root (no screen miroring - hdcp miracast incompatible on S4) :(

#331
adam1000rr

adam1000rr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Gender:Male
  • Location:Milan, Italy
  • Devices:Galaxy S3
  • Twitter:@DjAdamHarriman

1 Boot on Sammy.
2 Unlock the sim in settings/security.
3 Reboot on Gpe
4 Enjoy


Envoyé depuis mon GT-I9505 avec Tapatalk 4


This does not work, you need to remove PIN security from your SIM in the TW rom if you want to be sure you can boot into GPe every time, not exactly a decent workaround.

If you are already in the GPe rom and can't unlock, try putting the phone in airplane mode and rebooting. This way you can switch back to TW or use the rom and try unlocking later by turning airplane mode off.

Edited by adam1000rr, 30 August 2013 - 09:09 AM.

  • 0

#332
roanitas

roanitas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aix-en-Provence
  • Devices:SGS4 / TF300T
Exactly. Flash again. And before boot gpe, remove security sim.

Or put sim in other phone for remove security sim

Edited by roanitas, 30 August 2013 - 09:14 AM.

  • 0
SGS4 Modaco "Switch stock"
Smartwatch Sony :-) /MBW-150 Sony
TF300T 4.2.1 Root
MiNiX Neo x5 4.2.2 root (no screen miroring - hdcp miracast incompatible on S4) :(

#333
alexgarbz

alexgarbz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Hi paul. i really need some help here.

I have my GT-i9505 with TWRP 2.6 installed, and everytime i try to install the zip files my phone double boots, and on the second time, boots into recovery. Im not sure whats wrong and you're help would be greatly appreciated!

Thanks, Alex.

  • 0

#334
rosmarcelino

rosmarcelino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Hi paul. i really need some help here.

I have my GT-i9505 with TWRP 2.6 installed, and everytime i try to install the zip files my phone double boots, and on the second time, boots into recovery. Im not sure whats wrong and you're help would be greatly appreciated!

Thanks, Alex.


Same here.

  • 0

#335
tommaso.2

tommaso.2

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:galaxy s4
Very good Paul.

I aspetted the version for all users

  • 0

#336
nEUTRon666

nEUTRon666

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Galaxy S4, Galaxy Tab 2 10.1

Hi paul. i really need some help here.

I have my GT-i9505 with TWRP 2.6 installed, and everytime i try to install the zip files my phone double boots, and on the second time, boots into recovery. Im not sure whats wrong and you're help would be greatly appreciated!

Thanks, Alex.


Did you read my post's ? Try to use philz's recovery. Reboot between each part you flash.

  • 0

#337
Vagaerg

Vagaerg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Devices:i9505 & Nexus 7 2013

First of all, thank you very much for this amazing mod!!

Before I go Silver, I'd like to know something:

Let's say Samsung decides to pull out an OTA update. I know OTA updating does not work with TW using Switch. Will I be able to flash a stock rom via Odin without loosing Switch?

On the other hand, the Google Play Edition ROM does have OTA updates, right? (via your app)

Thank you very much


I've been reading in the HTC One thread, and it looks like official updates are also applied (using Switch OTA updater, not the official one).

So, should I suppose that whenever 4.3 / 5.0 official ROMS and GPe ROMS become available, we will be able to install them without wiping (just as if it were a normal OTA update, as you don't have to wipe if you use them)?

Thanks in advance.

  • 0

#338
roanitas

roanitas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aix-en-Provence
  • Devices:SGS4 / TF300T
@Paul

In your second post. Sense rom, launcher sense . ..... ;-)


"
* I want to use a third party launcher but each time I Switch, I get prompted to choose the default launcher. Can I avoid this?
The way to avoid this would be to ensure that the 2 ROMs have the same launchers available, i.e. by using the 'disable button' to disable all other launchers in both ROMs apart form the one you want to use. So, if you wanted to use Nova as default on both, enable 'HTC Sense' on the Sense ROM and 'Launcher' on the GPe ROM.
"

Edited by roanitas, 31 August 2013 - 05:02 PM.

  • 0
SGS4 Modaco "Switch stock"
Smartwatch Sony :-) /MBW-150 Sony
TF300T 4.2.1 Root
MiNiX Neo x5 4.2.2 root (no screen miroring - hdcp miracast incompatible on S4) :(

#339
roanitas

roanitas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aix-en-Provence
  • Devices:SGS4 / TF300T
Alternative for folderMount or swap, because my data deezer is on extsdcard and data gameloft ?

Edited by roanitas, 31 August 2013 - 08:19 PM.

  • 0
SGS4 Modaco "Switch stock"
Smartwatch Sony :-) /MBW-150 Sony
TF300T 4.2.1 Root
MiNiX Neo x5 4.2.2 root (no screen miroring - hdcp miracast incompatible on S4) :(

#340
nEUTRon666

nEUTRon666

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Galaxy S4, Galaxy Tab 2 10.1

@Paul

In your second post. Sense rom, launcher sense . ..... ;-)


"
* I want to use a third party launcher but each time I Switch, I get prompted to choose the default launcher. Can I avoid this?
The way to avoid this would be to ensure that the 2 ROMs have the same launchers available, i.e. by using the 'disable button' to disable all other launchers in both ROMs apart form the one you want to use. So, if you wanted to use Nova as default on both, enable 'HTC Sense' on the Sense ROM and 'Launcher' on the GPe ROM.
"


I guess it's a typo. He means DISABLE. Disable all other launcher's except the one you want to use, so there's nothing the rom can ask for.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users