Jump to content


Photo

The MoDaCo Forums application for Android

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
anotherjib

anotherjib

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Gender:Male
  • Devices:huawei ascend y300-0100

Following the announcement http://www.modaco.co...-now-available/ I've installed MoDaCoForums.apk but whenever I run the app it shows this:

 

1zmik90.png

 

A couple of times I somehow managed to bypass this and still reach the forum but mostly the only way to continue is to press OK and this just shuts the app down.

 

Does anybody else have this?


  • 0

#2
joseycarmen

joseycarmen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hello thanks

  • 0
Using Tapatalk

#3
tarinka

tarinka

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:huawei y300
  • Twitter:@zoka

Same to me, why application does not work ?


  • 0

#4
anotherjib

anotherjib

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Gender:Male
  • Devices:huawei ascend y300-0100

Update - after reinstall, the above invalid license thing still pops up but if I press back button I can now continue to the forums and otherwise everything works ok


  • 0

#5
anotherjib

anotherjib

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Gender:Male
  • Devices:huawei ascend y300-0100

Oh no, now it does not work even this way again!  :angry2:


  • 0

#6
anotherjib

anotherjib

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Gender:Male
  • Devices:huawei ascend y300-0100
Now it works, seemingly everything okay...

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users