Jump to content


Photo

System Update not working ?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
codroid

codroid

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G

I went back to jelly bean to have a little play about, see what if any improvement 4.4 gave, problem is, I cannot get system update to work, says i have no internet conection. I validated that my conection was working good as it always does, then I thought I will try moto device manager on PC, which tells me there is no update available ?

 

I know plane mode is on in screen lol,  tried both ways

 

 

 

Hmmm http://forum.xda-dev...54462&nocache=1

Attached Files


Edited by codroid, 17 May 2014 - 02:16 PM.

  • 0

#2
plewis1981

plewis1981

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 398 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham
  • Interests:Technoligy, F1 and Cycling
  • Devices:Moto G
  • Twitter:@plewis1981
Not sure why that is happening??? You can download the stock 4.4 image and flash it by fastboot.

You may have to search this thread to fined your regions firmware,

http://forum.xda-dev...d.php?t=2546251
Stock firmware images

Edit, from looking at your screenshot, is your phone in airplane mode??? Ooops should read more carefully lol

Edited by plewis1981, 17 May 2014 - 03:06 PM.

  • 1
Nobody is perfect, I am nobody, therefore I am perfect :)

If I have helped you PLEASE Press the +1 button
and don't forget to push the Dev's +1 buttons to.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users