Jump to content

smartphone2003?


Guest Penhter

Recommended Posts

Guest Animefan

Jeg ville også gerne høre lidt om smartphone2003! Og kommer der en opdatering så oss 2002'ere ikke skal til at bruge fler tusinde igen igen!? :roll:

Link to comment
Share on other sites

Så vidt vi ved, kommer vi ikke til at se noget til det nye styresystem før en gang i løbet af efteråret - tidligst september. Systemet kommer til at hedder Microsoft Mobile Smartphone Edition, hvilket er en forlængelse af MS' nye strategi på området, der integrerer alle de mobile platforme under paraplyen Microsoft Mobile.

Den udgave jeg har set er baseret på ce.net, fungerer ekstremt stabilt, og ekstremt hurtigt. (Se 4smartphone nyhed) Men indtil videre har det kun kunnet køre på en Tanager (Jeg har ingen ide om hvorfor, og synes det er underligt da SPV og E100 praktisk talt er ens i alt hvad der har med styresystemet at gøre...)

Om det overhovedet bliver muligt at opdatere bliver i stor stil op til den enkelte operatør, der kan vælge at tilbyde kunderne en opgradering - måske mod betaling, da det jo koster at købe systemet.

Under alle omstændigheder bliver det et interessant bekendtskab og flere små grå hår til Symbian-folket... :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Animefan

Eji! Det er ligesom lidt unfair for os der har brugt fler tusinde på en SPV og så man ikke kan få noget opdatering til den! Jeg er SKUFFET!! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Crispy
Men indtil videre har det kun kunnet køre på en Tanager (Jeg har ingen ide om hvorfor, og synes det er underligt da SPV og E100 praktisk talt er ens i alt hvad der har med styresystemet at gøre...

Hvor har du hørt det?? ... link bitte ..

Link to comment
Share on other sites

Guest Penhter

oki takker men så kan den vel bare klares med et image :) hmm nå jeg synes bare det er for dårligt af MS hvis de laver en opdatering(en version der faktisk virker) og man måske bliver snydt :roll: Meen nu må vi lige se tiden an! og håbe på det bedste! noget helt andet er at spv E-100 køre da på den samme version (smartphone2002) men bare en udgave der er baseret på underholdning!

Link to comment
Share on other sites

Med hensyn til det med et link, bliver det svært at linke direkte til medarbejdere i MS. :wink: Men netop i dag har vi fået andet at vide hos Orange DK - tjek nyheden her. Så må vi jo håbe, at det er det sidste nye, der er det rigtige.

Link to comment
Share on other sites

noget helt andet er at spv E-100 køre da på den samme version (smartphone2002) men bare en udgave der er baseret på underholdning!

Det er der nu også nogen diskussion om - Den E100 jeg tester nu kører desværre stadig med 1.3x, men det lyder ikke til på Orange at der bliver ændret væsentligt i systemet.

Link to comment
Share on other sites

Guest NederSoren

Personligt håber jeg på en opdatering til 2003, da jeg ikke kan se hvorfor MS skulle begynde at have to forksellige udgaver af deres windows ude på markedet. For dem ville det betyde dobbelt så meget arbejde, da de nu ville have 2 styresystemmer at skulle lave opdateringer til, og finde nye måder at forbedre. Jeg ved godt at det er hvad de gør med windows til desktops, men samelingnet med normale PC'ere er smartphones ikke særligt udbredt (Endnu) :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Crispy
Personligt håber jeg på en opdatering til 2003

Tja, hvis man tager nyheden på 4smartphone meget bokstaveligt at MS HAR 2003 kørende på begge fugle, så kan jeg ikke se problemmet. Ville det ikke være dumt hvis Orange ikke solgte et efterspurgt og prefabrikeret produkt? Og hvis de ikke vil sælge det ... hvad så med MS? Hvad forbyder dem at sælge det? Nu har de jo lavet det! Det vil så muligvis kræve nogle drivere som orange er i besidelse af, men de kan vel købes... De vil jo være dumt af Orange ikke at sælge deres drivere ... Det er fortjeneste uden risiko!

Så hvis i spørger mig, så er der en rimelig stor chances for at 2003 kommer til begge SPVer :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.