Jump to content

CBB og GPRS


Guest MoRFLeZ

Recommended Posts

Guest MoRFLeZ

Ser ud til at CBB også fra i morgen tilbyder gratis GPRS.

Allerede fra i morgen, den 1. juli, kan alle CBB Mobils kunder bruge deres mobiltelefon til bl.a. at læse mails og overføre data med højhastighed via Internettet. I introduktionsperioden er tjenesten gratis.

Det bliver gratis til en start, når CBB Mobil fra i morgen tilbyder alle selskabets kunder at bruge mobiltelefonen til blandt andet at læse mail og overføre data med højhastighed.  

”Vores kunder skal have mulighed for at lære den ny teknologi at lære i ro og mag. Derfor har vi valgt at lade GPRS være gratis til en start,” siger Teddy Søgaard Pedersen, adm. Direktør i CBB Mobil. ”Kunderne skal bare et smut forbi vores hjemmeside og downloade opsætningen og så er det ellers klar til f.eks. at læse deres e-mails via mobiltelefonen.”

CBB Mobil var det første lavprisselskab, der tilbød kunderne at sende MMS-beskeder med lyd og billeder. Med introduktionen af GPRS bringer selskabet sig endnu engang i front og tilbyder den nyeste teknologi, man kender fra de store mobiloperatører – bare til en pris, der både er til at overse og gennemskue.

”De såkaldte teleeksperter har længe skudt CBB Mobil og de andre lavprisselskaber i skoene, at vi nærmest bremser udviklingen inden for mobiltelefoni i Danmark. Jeg mener, at vi med lanceringen af GPRS rammer en tyk pæl gennem den fordom,” siger Teddy Søgaard Pedersen. ”Nu kan vores kunder benytte sig af alle de tjenester, man kender fra de store selskaber – men til helt andre, lave priser.”  

CBB Mobil er ved flere lejligheder blevet kåret som landets billigste mobilselskab af IT- og Telestyrelsen. Prisen for at ringe fra mobiltelefon er nede på 99 øre i minuttet – døgnet rundt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.