Jump to content
jnwhiteh

AOSP Eclair 2.1 r4 for GSM Hero (now with online kitchen)

Recommended Posts

2. Mention was made of an update.zip to install cyonagen's multitouch browser. All I could find was a post that listed three files to download (apk, so and xml if I remember correctly) and instructions to install them. I did not find an update.zip per say. Can we have a link? And which browser is it? I assume it replaces the existing one.

Not sure about question 1, but the multitouch browser is built into jnwhiteh's Cyanogen-based Hero ROM builds, one of which is listed at the top of this page. Works really well too ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

found another thing:

manual selecting of the provider does not work, cause it pops up an error. had this problem before with another 2.1 rom, it was solved the same time, network location worked. I think it has to do with it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just restored a backup and it is in there. Menu-->Settings-->Sound & Display-->Brightness. There's a check-box labeled "Automatic brightness".

In short, they're quite literally the same at the source level. 1.2.1 Kagu is the same as the cm-hero betas I have been posting.

I'm currently on KaguDroid 1.2.1, and this one does have the check-box labeled "Automatic brightness" !?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm currently on KaguDroid 1.2.1, and this one does have the check-box labeled "Automatic brightness" !?

I've identified the issue, and it'll be resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Great rom. almost everything works nice

And i want 2 know how 2 open app2sd if possible

adb remount

adb apps2sd on

adb shell reboot

In theory.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Any chance the AOSP ROMs will ever get the ODEX treatment?

You could odex it yourself theoretically!

P

Share this post


Link to post
Share on other sites
You could odex it yourself theoretically!

P

Hehe, I'd definitely like to get more information from you on optimizing my ROMS =)

Share this post


Link to post
Share on other sites
What were you changing, out of curiosity?

i changed it from:

CODE

ro.com.android.dateformat=dd-MM-yyyy

ro.com.android.dataroaming=true

ro.ril.hsxpa=2

ro.ril.gprsclass=12

to:

CODE

ro.com.android.dateformat=MM-dd-yyyy

ro.com.android.dataroaming=true

ro.ril.hsxpa=1

ro.ril.gprsclass=10

just like the instruction says

my battery dies in ONE day w. wifi & gps & bluetooth & 3G all switched OFF

so this tweak might save me from the battery life problem

here is another question, how can i re-signed it?

Edited by vinc386

Share this post


Link to post
Share on other sites

You don't need to re-sign. Just push the file. Signing an update.zip is not in the scope of this thread. There are a number of threads that discuss making update.zip and the signing process.

Share this post


Link to post
Share on other sites
You don't need to re-sign. Just push the file. Signing an update.zip is not in the scope of this thread. There are a number of threads that discuss making update.zip and the signing process.

also my headphone jack is not working(this is not mentioned in the thread though...)

i tried to flash it a couple times...this problem insisted...am i the only one encounter this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
also my headphone jack is not working(this is not mentioned in the thread though...)

i tried to flash it a couple times...this problem insisted...am i the only one encounter this?

Headphones work fine for me and no one else has reported this.

Calendar dosn't work?

But no matter how, it's a very good rom.

Calendar works fine...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I get passed the pin code entry but stoppes there... Gets bombarded with: Setup wizard has stopped working and askes me to force close it.

What have I done wrong?

I am on HTC Hero GSM (Europe)

Share this post


Link to post
Share on other sites

was using MCR 3.1 before this, baked a ROM from the kitchen, wiped my phone, and flashed the ROM. Was excited when i saw the "Android" instead of "HTC" during the boot..

However, after entering the PIN code, suddenly there were non-stop FC for setup wizard. I reflashed, it didn't work. Did the whole process again (wipe and flash), still the same. So I'm downloading the default build from the download link now. Hopefully it will work this time. Will update again.

Something wrong with the kitchen? @[email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Headphones work fine for me and no one else has reported this.

Calander works fine, but headphones is giving me a problem aswell, it doesnt reconize the headhpones at all..

i taught u discontinued this rom so i didnt bother to report.

isnt there a app that toggles headphone sound? would be a quick fix.

tia.

Share this post


Link to post
Share on other sites
You don't need to re-sign. Just push the file. Signing an update.zip is not in the scope of this thread. There are a number of threads that discuss making update.zip and the signing process.

hmmm...

push the file...

i tried a couple times, "pushing" the build.prop to the ROM...but no luck(mayb i was just doing something stupid)...

the adb told me the file was pushed to the ROM, but it ended up breaking the ROM file(cant be open anymore, file corrupted)...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Calander works fine, but headphones is giving me a problem aswell, it doesnt reconize the headhpones at all..

i taught u discontinued this rom so i didnt bother to report.

isnt there a app that toggles headphone sound? would be a quick fix.

tia.

exactly...

this happened to my 1.5rom before, and rebooting solved the problem...

therefore i tried rebooting, but obviously it doesnt help in this case for this 2.1 ROM...

what might go wrong here?

Edited by vinc386

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have flashed after logo of hero comes a android logo with a spot light, after about 2-3 minute animation stop and play the animation again! I've waited for 45min but nothing happend only android animation! i must remove the battery.

any one have this problem, how solve it?

my radio is : 63.18.55.06JU_6.35.09.26

Edited by Farhadix

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.