Jump to content
Lancez

Official Gary Crutcher's ROM Discussion Thread

Recommended Posts

Just flashed, liking ics so far, 1 quick q is it possible to remove the boot animation sounds?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I did the following:

adb shell

ls /system/bin

everything worked okay.

You may want to try to download busybox from the market and install and update to most current version.

My guess is that it is a problem with busybox (no one else had reported the problem). Busybox will create a link from /system/bin/ls to busybox.

Hope this helps.

Thanks, re-installed busybox, all ok now. For the record, ls is a symlink to /system/bin/toolbox

Anyway, both "ls /system" and "busybox ls /system" ok now.

Cheers, Gary!

/Mikkel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did the rom install and kernel fix yesterday, all looking good and fast.

Thanks so much.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did the rom install and kernel fix yesterday, all looking good and fast.

Thanks so much.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the multiple post, tapatalk error.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Edited by stumbo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did the rom install and kernel fix yesterday, all looking good and fast.

Thanks so much.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did the rom install and kernel fix yesterday, all looking good and fast.

Thanks so much.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Thanks for the feedback. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just flashed, liking ics so far, 1 quick q is it possible to remove the boot animation sounds?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Remove the power-on file - it is in /system/etc/PowerOn.ogg

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Remove the power-on file - it is in /system/etc/PowerOn.ogg

Thanks, that worked. Great ROM, thanks for all the hard work :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just one issue discovered so far, SMS sent twice. Tried GO SMS and standard messaging. Same symptoms.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just one issue discovered so far, SMS sent twice. Tried GO SMS and standard messaging. Same symptoms.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

I don't use sms (use whatsapp) so I have not tried sms. Some users have said that LP7 is better than LPQ (users at xda-developers.com).

Maybe Samsung was in a hurry to release ICS and did not debug very well.

UPDATE: Here is a link to xda-developers.com which talks about this issue:

Duplicate Email on XXLPQ

Edited by Gary Crutcher

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be filed in LP7. Can you do us a build with LP7 please ?

Funny you should ask...am working on an LP7 version now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Handcent issued an updated version which solved the double txt problem. Go SMS Pro still doing it. I had no issue with stock messaging app

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it recommended to do a full wipe when coming from LPQ?

If you mean from LPQ to LP7, the LP7 ROM install I posted will wipe your data.

I always wipe my ROM before installing a new ROM. I even wipe it before doing a nandroid restore.

Prevents weird problems from occurring.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just tried installing this but it gets stuck on the Samsung boot screen, not sure why? Been using quite a few custom roms of 4.0 for a while without problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you mean from LPQ to LP7, the LP7 ROM install I posted will wipe your data.

I always wipe my ROM before installing a new ROM. I even wipe it before doing a nandroid restore.

Prevents weird problems from occurring.

Great stuff, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just tried installing this but it gets stuck on the Samsung boot screen, not sure why? Been using quite a few custom roms of 4.0 for a while without problems?

Which ROM did you install? LPQ or LP7?

You may want to replace the kernel (which is ChainFire's kernel w/CWM) with the stock one for the ROM. It's easy to do. Just use WInzip or other zip program and replace the zImage file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Gary

Thanks for LP7. Seems to work fine except for one niggle. My notifications on the pulldown seems to be grey on slightly less grey making it quite hard to read. Not sure if this is a artifact of the transparent notification area framework change ? Anyway we can fix that ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Gary

Thanks for LP7. Seems to work fine except for one niggle. My notifications on the pulldown seems to be grey on slightly less grey making it quite hard to read. Not sure if this is a artifact of the transparent notification area framework change ? Anyway we can fix that ?

If you can wait a little bit, I will remove the transparent pulldown and put it back to stock. It will be a CWM install file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you need to wipe moving from lpq to lp7? Spent hours setting up phone like and don't really want to have to do it again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@daveba

You have 2 choices about the transparent pulldown:

1. You can install the CWM zip file below which will replace your your SystemUI.apk with one that has no transparent pulldown.

2. You can replace the tw_quickpanel_bg.png with the one below (It's a do-it-yourself operation in case you changed something in your SystemUI.apk and do not want to lose the change(s)) - it's the little black square.

post-557795-0-16442000-1332410206_thumb.

RemoveSysUITransparency.zip

If you have any questions, feel free to ask.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you need to wipe moving from lpq to lp7? Spent hours setting up phone like and don't really want to have to do it again!

If you are talking about using one on the ROMs I posted yes, as they wipe your data.

But if you have another non-wipe LP7, you can just install it. I would wipe the dalvik cache though and let the new ROM rebuild it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.