Jump to content
TripNRaVeR

[ROM] [07-02] TripNiCE "The next level" 004B | ICS 4.0.3 | PURE AOSP

Recommended Posts

lost 25% in 10 min...

Can't you read ?

THIS IS AN EXPERIMENTAL BUILD !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't you read ?

THIS IS AN EXPERIMENTAL BUILD !!!

940934_700b.jpg

I know its an EXP build.

but 25% in 10 min i waaaay to much..

and btw

510755_700b.jpg

Edited by stroobach

Share this post


Link to post
Share on other sites

now i see picture albums in gallery , but i don't see my music and notification in sound settings, is there a way to fix this and set my favorite ringtone and notification?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Amazing :D

Thanks a lot :) Gmail finally working, french dictionnary for LatinIME to etc.

Camera is working for me 8D

Just one bug x) When I'm in the gallery, when I rotate the screen I have a reboot ! I test 3 times :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amazing :D

Thanks a lot :) Gmail finally working, french dictionnary for LatinIME to etc.

Camera is working for me 8D

Just one bug x) When I'm in the gallery, when I rotate the screen I have a reboot ! I test 3 times :P

+1 for that, also notice a small flickering on top of screen in menu. Hope will help :)

Else, great work Trip, really great work!

Edit: Panoram camera work greeeeeat :)

Edited by down4life

Share this post


Link to post
Share on other sites

camera FC's for me

UI is speedy but also somethimes laggy (with GPU rendering enabled)

lost in 50% in not even an hour

data speeds are very low

reboot menu not working correctly.. (reboot into recovery - clicked yes - then phone does a normal reboot - reboots again - and its in recovery)

and the most thing that i hate,

a dude with just 22 posts is yelling at me while i was saying that battery life is really really bad on this one.. well it is for me..

Share this post


Link to post
Share on other sites

camera FC's for me

UI is speedy but also somethimes laggy (with GPU rendering enabled)

lost in 50% in not even an hour

data speeds are very low

reboot menu not working correctly.. (reboot into recovery - clicked yes - then phone does a normal reboot - reboots again - and its in recovery)

and the most thing that i hate,

a dude with just 22 posts is yelling at me while i was saying that battery life is really really bad on this one.. well it is for me..

Mine data speeds are just as all my other roms, flashed latest radio tough.

Reboot menu working as it should, camera fc.. as you can see there are diferent reports that it works and it does.

Hope that you didnt restore anything before posting this.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine data speeds are just as all my other roms, flashed latest radio tough.

Reboot menu working as it should, camera fc.. as you can see there are diferent reports that it works and it does.

Hope that you didnt restore anything before posting this.

well i have what they called the monday morning device.

its doing everything as it should do but when its forced to go to it limits it fails

still loving your work.. but as i need a stable build (yes i know its an exp build but most of your Beta builds are stable enough) i can use this rom for now

probably will try it again when Beta 5 or 6 comes out or even a RC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine data speeds are just as all my other roms, flashed latest radio tough.

Reboot menu working as it should, camera fc.. as you can see there are diferent reports that it works and it does.

Hope that you didnt restore anything before posting this.

Trip i know you dont like the onscreen buttons ,but can you tell why they acting funny when i activate them thank in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

after a few reboots on charger , my phone found notifications and ringtones, it's amazing.

trip , does ur phone gets hot , or not at all ?

maybe i should flash new radio as well ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have new radio, but mob is quite hot. After couple reboots, things settle down, it runs reeeealy nice... have two reboots when enternig gmail, and one when rotating screen in gallery..else works great, camera is 5mpx, but ZSL is great. Nice job Trip. You are close to perfect rom :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok my bug reporting:

· Camera is working but:

- After 2 pics i got one lockup (had to pull battery out)

- 5Mpx (think its not a bug, just is in dev process

- The lightsensor adjustment is failing, it goes too dark usually. Even if changing to video camera and then going back to photo camera

- Changing between video and photo cameras sometimes gets me a reboot

· Gmail is totally working guys, make sure you did your wipe correctly

· Battery Drain is noticeable

· I have a bad data startup, seems hard for the phone to get the "H", then it works normally

- Getting weird bugs or reboots on some apps in landscape mode :

Whatsapp: Screen start s to flicker in black

Browser: Keyboard pop up flickers

SMS: Reboot

will update the list as i continue testing

Anyways

The ROM is Ultra-smooth for me, great job Trip, you rule.

Edited by Kaahru

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think the HEAT and battery drain its because of this process

980 0 44% R 1 1892K 1036K fg root /system/bin/bluetoothd

its allways more than 44% of cpu

Edited by vladnosferatu
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

kill -9 980

rm /system/bin/bluetoothd

since we dont have the bluetooth working ;)

I went ahead and renamed the process, should definitely help. Thanks for that!

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the people who have soft reboots/lock ups try disabling hw acceleration in developer options and disable auto rotation since that seems to work for me:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the people who have soft reboots/lock ups try disabling hw acceleration in developer options and disable auto rotation since that seems to work for me:)

Thanks for the tip, m8, but...:huh:

To everyone:

Make sure hw accel is enabled in settings menu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Before posintg the battery life sucks, see if you can fix it yourself wipe battery statistics from the boot menu, then do a full charge and drain, see if that helps. If this does not help then return here and post back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

One thing I'm noticing that may be isolated to me but I haven't noticed it on any other build so thought I'd report is:

If I do something that heavily accesses the SD card - Antutu benchmark SD card test is a good example and verifying files on a large game (check done by gameloft games when it finds files on SD card after a reinstall) is another - I get a situation where the phone goes into a sort of 'blinking' state where it goes back to the launcher, the wallpaper is gone and it starts to flash on and off fairly quickly. Rebooting seems to be only fix for this.

Other than that and occasional boot loops this is excellent!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.