Jump to content
tilal6991

[ICS] [CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Blade [ROM] [UPDATED - 28/06]

Recommended Posts

How is your batterylive with ICS?

After 10 hours with "only 2g" and basicly doing nothing, 50% of my battery is sucked empty, it's a pretty steady decline

Screenshot_2012-06-12-16-34-18.pngScreenshot_2012-06-12-16-34-40.png

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

How is your batterylive with ICS?

After 10 hours with "only 2g" and basicly doing nothing, 50% of my battery is sucked empty, it's a pretty steady decline

your stopped sleeping after a while... after you disabled airplane mode... reboot solves the problem....

Share this post


Link to post
Share on other sites

tilal, could you include the softkey switch from konstats build in your next version? that would be great!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using the latest versions (May 31th), and since last wednesday my data connection is not working.

I turn it on, the '3g, H or E' icon appears, but the internet doesnt work. And it is always in white, not in blue as it always gets when it really is connected!

Any idea of what could have happened? My APN configs are just fine, i've checked that already.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How is your batterylive with ICS?

After 10 hours with "only 2g" and basicly doing nothing, 50% of my battery is sucked empty, it's a pretty steady decline

blade%20ics%20battery.png

Mine doesnt sleep with "2G only".

I am using the latest versions (May 31th), and since last wednesday my data connection is not working.

I turn it on, the '3g, H or E' icon appears, but the internet doesnt work. And it is always in white, not in blue as it always gets when it really is connected!

Any idea of what could have happened? My APN configs are just fine, i've checked that already.

Reboot.

Edited by DMM88

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahaha

I have already rebooted, factory reset, restored a ROM, and it still doesnt get to work again.

Maybe its broke if it still wont work when you switch back to a previous working build/backup.

Have you tried wiping everything, like system, boot, cache, data in clockwork then flashing?

Edited by mrcake

Share this post


Link to post
Share on other sites

please help

i have also installed the latest may 31 rom.but my wifi is not working,wifi tether is also not working(even thru external app).

Share this post


Link to post
Share on other sites

And it is always in white, not in blue as it always gets when it really is connected!.

Did you check your time/ date settings? Icon will not turn blue if date is too far off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having some problems with the light sensor. I have the impression that it only reacts to heavy changes, such like holding it under a lamp. It is not as reactive as it used to be. I see that there are a lot of settings to change, but i do not understand anything of this. Is there someone who can help me to make it more responsive (eg sharing your settings). It is a european zte san fransisco gen 1 (belgian model). thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sometimes my phone doesnt sleep after using stock browser... anyone else experiencing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Phone is rebooting when call goes long about 30 mins-1 hr.... any suggestions !!

Maybe the phone is trying to say ....dont speak so long :P

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

please help

i have also installed the latest may 31 rom.but my wifi is not working,wifi tether is also not working(even thru external app).

I've read here some pages back that wifi tethering should work but it doesnt. I really needed it today at work and it didint work which was a bad surprise for me :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe the phone is trying to say ....dont speak so long :P

I use to talk 6-8 hrs in night.... it is tired of saying....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tis must be a joke. :P

I use to talk 6-8 hrs in night.... it is tired of saying....

Maybe he means sleeping 6-8 hrs in night.

Edited by пенис
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Observed small error while downloading applications from google play,it is not showing percentage in status bar while downloading.

Is there any application for Wi-Fi hotspot? how to get dark/black theme for messaging,Gmail,contacts?

plzzzzzzz help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having some problems with the light sensor. I have the impression that it only reacts to heavy changes, such like holding it under a lamp. It is not as reactive as it used to be. I see that there are a lot of settings to change, but i do not understand anything of this. Is there someone who can help me to make it more responsive (eg sharing your settings). It is a european zte san fransisco gen 1 (belgian model). thx

i think we all agreed these were the best for cm7, i think targetbsp came up with them actually. i've used them with cm9 too:

post-839039-0-43038600-1339604009_thumb.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am using the latest versions (May 31th), and since last wednesday my data connection is not working.

I turn it on, the '3g, H or E' icon appears, but the internet doesnt work. And it is always in white, not in blue as it always gets when it really is connected!

Any idea of what could have happened? My APN configs are just fine, i've checked that already.

might be a stupid question, but have you got enough phone credit to cover the access to the internet? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.