Jump to content
thepasto

[CM9] Cyanogenmod 9 for LiquidA1/LiquidE

Recommended Posts

Hello everybody,

I cannot install CM9 of this post on my Acer Liquid E.

When try it, My phone says:

opening update package...

installing update...

installation aborted.

what can I do now?

Edited by snelleerwin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everybody,

I cannot install CM9 of this post on my Acer Liquid E.

When try it, My phone says:

opening update package...

installing update...

installation aborted.

what can I do now?

As ma4000, on 13 April 2012 - 12:32 AM, said:

"a dirty fix is open archive find updater-script delete first line cleardot.gif"

(it's in META-INF/com/google/android)

;)

Edited by Sany Linux

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everybody,

I cannot install CM9 of this post on my Acer Liquid E.

When try it, My phone says:

opening update package...

installing update...

installation aborted.

what can I do now?

Try to download again seems your file is damaged.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ferrari liquid seems to have different battery drivers.. But no sources are avaiable. Can't do anything you can only ask to acer to release your kernel source. Each custom rom has this problem on ferrari edition

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I format ext and then a2sd on, does not work. At restart is set to off. why?

Maybe i need to update liquidparts. Not so much time to do that now.

To avoid this problem, you can open terminal emulator and type:

su

a2sd formatext

when it asks for reboot say n (no) and then type
echo x > /sd-ext/.ext4

reboot

open LiquidParts and you should be able to set a2sd options

Share this post


Link to post
Share on other sites

New beta4 is out check first post

Enjoy

Thanks Beta4 is working perfectly ;) ,Thanks for your great work!

Edited by bora.999

Share this post


Link to post
Share on other sites

File System is only read when I type echo ecc..

install root explorer

then open it and go to sd-ext

and click on mount R/W

then go back to terminal emulator and do the echo command

Share this post


Link to post
Share on other sites

and mass storage is working in CWM but not in CM9 or TWRP

Mass storage is working in both TWRP and cm9. Tested in linux and w7

Share this post


Link to post
Share on other sites

for me isn't so.. rom is pretty fast with my liquid E.. Quandrant app is changed to support multicore device so it's normal older devices get lower score :)

Antutu bench reports about 2700 points so better than gb roms.. And btw quadrant for me has more than 1000 points

In first post you can read about problem with codecs :P so for now we can only wait for a venc/vdec fix :P

Edited by thepasto

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Good morning,

I'm testing the rom I have to say is very good but notifications do not work properly I followed the instructions in post # 2 but if I get a message whatapp lights up the missed call and message flashes for now I disabled the other impressions soon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow, I thought beta 3 ran great! Beta 4 is so quick and responsive on my Liquid E! Keep up the great work, it can only get better! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good morning,

I'm testing the rom I have to say is very good but notifications do not work properly I followed the instructions in post # 2 but if I get a message whatapp lights up the missed call and message flashes for now I disabled the other impressions soon

Whatsapp needs a tweak to work with right notification, you can see at bottom of leds configurations, a button ("+") to add custom apps, add whatsapp application with white color. Now it will notify with right leds :)

Thanks guys for reporting :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys (my first post here ;) ),

I updated to last beta4 but I cannot mount swap from liquidparts... it goes "on" but if I go out and enter again liquidparts, swap is again "off"...

what should I do? the phone has so little ram that freezes too often with no swap.

Thanks in advance

d

ps: I already tried "fixing permissions" and repartitioning the sd... nothing helped.

Edited by /dav/random

Share this post


Link to post
Share on other sites

great work thepasto!

i've only one report: during the installation with goomanager it give me a random offset: 0x28a... i think there is a problem with permissions... however the rom works perfectly :)

Edited by bobanbg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.