Jump to content
Dazzozo

[ICS] [CM9] [4.0.4] CyanogenMod 9 for the ZTE Crescent [ROM] [Last updated: 13/07]

Recommended Posts

My Apps2SD problem has remedied itself now I've flashed the latest version. No idea what the problem is but isn't too important now.

In other news, Play says my device is a Orange ZTE Crescent which sounds about right.

Thanks again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think the device name has changed in the Play Store but I'm still having incompatibility issues with apps that I used to be able to get in R2a and before.

-Ninjeh.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think the device name has changed in the Play Store but I'm still having incompatibility issues with apps that I used to be able to get in R2a and before.

-Ninjeh.

It's known, caused by the rewrite. Like I said I'm going to put some time in to tidying things up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Dazzozo,

I've been following this thread with interest, and have your work on my San Fran II.

Not sure if it's been noted yet, but just a quick heads-up that I can't get music to play - I get a "Unfortunately, Music has stopped" error.

Thanks,

Adam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Dazzozo,

I've been following this thread with interest, and have your work on my San Fran II.

Not sure if it's been noted yet, but just a quick heads-up that I can't get music to play - I get a "Unfortunately, Music has stopped" error.

Thanks,

Adam

Try PlayerPro. i love it so much i used Titanium to make it a System App.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Dazzozo,

I've been following this thread with interest, and have your work on my San Fran II.

Not sure if it's been noted yet, but just a quick heads-up that I can't get music to play - I get a "Unfortunately, Music has stopped" error.

Thanks,

Adam

No one's reported it yet and I just tested this myself and it seems to work fine. Very strange.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not a problem, Dazzozo, PowerAMP works like a dream.

It'll probably just end up fixing itself. I don't think it's an issue with anything I'm involved with, anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It says you fixed the camera yesterday in the change-logs, is it working properly now or has it still got problems?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

It says you fixed the camera yesterday in the change-logs, is it working properly now or has it still got problems?

Thanks

It's temperamental, works sometimes but not others.

-Ninjeh.

Edited by NinjehKitteh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah I see, thanks for the reply.

Happy to help :) And just as additional info, if you plan to use the camera, change it from 5MP to 3MP :)

-Ninjeh.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Daz, I'm not sure if anyone else is getting this, but I'm having a problem with overheating. Since r3, I've had to turn off my phone twice for it to cool down.

-Ninjeh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Daz, I'm not sure if anyone else is getting this, but I'm having a problem with overheating. Since r3, I've had to turn off my phone twice for it to cool down.

-Ninjeh.

Overheating under what kind of usage?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hardly any. Wi-Fi, Bluetooth, Location and Mobile Data all off. Screen on auto brightness. No games or apps running :/

-Ninjeh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ninjeh have you overclocked the cpu? overclocking can cause overheating

Share this post


Link to post
Share on other sites

ninjeh have you overclocked the cpu? overclocking can cause overheating

Nope :P I don't trust myself :P

-Ninjeh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't get music to play - I get a "Unfortunately, Music has stopped" error.

Did you try clearing the data from that app?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hardly any. Wi-Fi, Bluetooth, Location and Mobile Data all off. Screen on auto brightness. No games or apps running :/

-Ninjeh.

Are you charging at the same time? Mine gets too hot to touch if I do anything at all whilst charging, oddly especially if on Words with Friends

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you charging at the same time? Mine gets too hot to touch if I do anything at all whilst cha,rging, oddly especially if on Words with Friends

Nope, I was at school both times :/

-Ninjeh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine got hot yesterday but I was using it constantly so that was to be expected. Today everything's pretty cool as usual B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.