Jump to content
Sign in to follow this  
killkenny80

Need Help, ZTE Racer dont boot

Recommended Posts

All it does is loop andoid logo

If i try to enter clockworkmod, logo loop...

if i try volume + and power on, logo loop..

any idieas?

ps: sorry for my bad english

Share this post


Link to post
Share on other sites

you need to flash new recovery to your racer probably since something went wrong with it.. i suggest 4.0.1.4, you can find download link and tutorials on forum, its a sticky post with clockwork recovery

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for reply

the problem is when i turn the device on holding the 'volume up' key 'green android' screen keeps looping... so how can i do it?

sorry if i´m beeing n00b lol

Edited by killkenny80

Share this post


Link to post
Share on other sites

when you load bootloader mode it should just be stuck on green droid and red led, it shouldnt be any looping or anything D:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.