Jump to content
vache

[CM10][4.1.2] Unofficial builds (v7)

Recommended Posts

trying now

21:18 - It's booting:D -1 CPU

It WORKS! Thank you very much!

Mobile network doesn't work..

Wi-Fi doesn't work

for me wifi works

Share this post


Link to post
Share on other sites

for me wifi works

Mobile network too?

EDIT: i will reflash and make a full wipe..

Edited by razvankim
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mobile network too?

EDIT: i will reflash and make a full wipe..

Do a full wipe ONLY before flash rom. EVERY rom

To get it boot, just remove overclock that found useless.

I got but never used personally

Edited by davidevinavil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup..wi-fi don't work and mobile network neither.. -1 CPU type with unlocked bootloader...:|

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

So on 8260-1 cpu doesn't work the mobile network , wi-fi , bluetooth..

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you did full wipe before flash?

Yes..I did. at the about device ..baseband is unknown kernel unknown ..dunno why doesn't work on -1 cpu..

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes..I did. at the about device ..baseband is unknown kernel unknown ..dunno why doesn't work on -1 cpu..

Can you pastebin a logcat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enable usb debug in settings

Plug phone to pc, reboot phone and when booting type on pc terminal (linux) or into cmd (windows)

adb logcat

Wait phone is booted and copy terminal output and past into www.pastebin.com

give me pastebin link

do also

adb shell dmesg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Didn't managed to do that..

i reebot phone and type adb logcat and it says waiting for device

Oh .. and sound isn't working too.

Edited by razvankim
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Didn't managed to do that..

i reebot phone and type adb logcat and it says waiting for device

Oh .. and sound isn't working too.

You must enable usb debug

Share this post


Link to post
Share on other sites

i don't know why but with dmd kernel (1.1 or 1.2) the cpu go slowly, i test with linpack and with the original kernel it makes around 310 gflops, with a custom kernel it makes around 90/95 mflops..

Share this post


Link to post
Share on other sites

i don't know why but with dmd kernel (1.1 or 1.2) the cpu go slowly, i test with linpack and with the original kernel it makes around 310 gflops, with a custom kernel it makes around 90/95 mflops..

This is the wrong tread to speak about dmd kernel (1.1 or 1.2)

But are you slowing down freq with something like set cpu?

Cause at 1890 Mhz could became laggy

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is the wrong tread to speak about dmd kernel (1.1 or 1.2)

But are you slowing down freq with something like set cpu?

Cause at 1890 Mhz could became laggy

Im not having the 1890 in cm seettings.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Of course. I've removed overclock that it's the problem for you

not a problem..i don;t want to overclock.. i just want wifi and mobile network work:( sound and bluetootjh

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

No all wrong ;)

Explain me well.. I reboot first ? and then adb logcat ? when it's at the boot screen ? cuz i get a message waiting for device.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is the wrong tread to speak about dmd kernel (1.1 or 1.2)

But are you slowing down freq with something like set cpu?

Cause at 1890 Mhz could became laggy

i don't touch any cpu setting, i'm the only with problem with this?

i found a problem in camera app, the flash work only when focus, not when take a picture

Share this post


Link to post
Share on other sites

i don't touch any cpu setting, i'm the only with problem with this?

i found a problem in camera app, the flash work only when focus, not when take a picture

http://pastebin.com/cn5N8Rr0 last one.. if isn't fine.. i don't know how to..screenshot2013060622000.png

And i don't know what is with that round square ( red.. )

Edited by razvankim
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.