Jump to content
Sign in to follow this  
SlenderCarr0t

Huawei Ideos x3 boot failure after CyanogenMod

Recommended Posts

Okay so I recently installed CyanogenMod for my Huawei Ideos x3. It was working fine until I realized all my apps had been deleted, I then looked for my app installer but was unable to find it so I restarted my phone. This is when it wouldn't load. It took ages for it to get passed the huawei loading screen and then finally got to the Android loading screen and didn't continue. I then reboot it into recovery mode and tried to restore from my previous backup. Once restored i rebooted my phone again, but the exact same thing happen which i thought was strange since the restore should have gotten rid of the CyanogenMod. I then got sick of trying to reboot it over and over so i just reset it from recovery but this did not work either. I have been messing around with everything and accidentally formatted my sd so now even my backup is gone and I am unable to connect the phone and sd through usb cable to the computer. can someone please help me? Just realised that the CyanogenMod was for Huawei U8650 not Huawei U8510 (my phone)

Edited by SlenderCarr0t

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.