Jump to content
PaulOBrien

Beta 13: MoDaCo.SWITCH HTC One support topic

Recommended Posts

Meh. Also don't get why we have a period in between. Maybe stylizing after a programming function and I think that's cool. But hey just my idea. Not my Program so I don't have a say :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

It stands out.

MoDaCo Switch

vs

MoDaCo.SWITCH

amirite? ;)

P

I prefer it with a period, adds an essence of coolness

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Paul, thx for the invite!

Have a problem with restoring apps with Titanium - if I restore them in Sense and then boot to GE, it hangs up. Though I didn't try to restore them one by one yet, at work atm.

Did anyone face this problem?

Try and restore in GE, i use TB to restore from GE and i'm not having any problems at all . Seems restoring from sense is causing some issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just flashed beta6, it still keeps the wallpaper in sync, between switches... Is that just me?

And I can't install Nova-Launcher anymore, I keep getting "error -24". Anyone else having something like that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ehhhhh yea I guess. Should name it "MoDaCo.SWITCH with the inthenite42 update" ;)

Should name a beta after me! Haha!

In other news still no errors in 6. Do notice that it tries upgrading Android after each reboot, but just says "Finishing boot" as the status.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just flashed beta6, it still keeps the wallpaper in sync, between switches... Is that just me?

And I can't install Nova-Launcher anymore, I keep getting "error -24". Anyone else having something like that?

error -24 is a market server error, just keep trying, or reboot (or switch) and try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ehhhhh yea I guess. Should name it "MoDaCo.SWITCH with the inthenite42 update" ;)

Should name a beta after me! Haha!

In other news still no errors in 6. Do notice that it tries upgrading Android after each reboot, but just says "Finishing boot" as the status.

Yes, it is sorting .dex files out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just flashed beta6, it still keeps the wallpaper in sync, between switches... Is that just me?

And I can't install Nova-Launcher anymore, I keep getting "error -24". Anyone else having something like that?

Hmmm, I have seen that, i'm trying to remember what causes it. You haven't merged Nova into on of the ROMs or anything have you?

P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, I have seen that, i'm trying to remember what causes it. You haven't merged Nova into on of the ROMs or anything have you?

P

I had error -24 when installing apps this morning, I just tried again and they worked straight away, I don't think its your rom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, I have seen that, i'm trying to remember what causes it. You haven't merged Nova into on of the ROMs or anything have you?

Nope. I'll keep trying ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah i'm getting error -24 as well since last night, it just started happening out of the blue on both Sense and GE, still getting it.

UF7EE1nl.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyway to fix this Paul or are we stuck with it?

It is by design.

....now I sound like Will Graham from Hannibal tv show :-P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have restored almost all my apps with TB and I have no issues some of them I even restored Data not all of them but some..

Yeah, u're in the same situation as me. Seems for now restoring with Titanium is a no-go.

P.S. Maybe we could try Helium...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have restored almost all my apps with TB and I have no issues some of them I even restored Data not all of them but some..

Yeah, u're in the same situation as me. Seems for now restoring with Titanium is a no-go.

P.S. Maybe we could try Helium...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have restored almost all my apps with TB and I have no issues some of them I even restored Data not all of them but some..

Yeah, u're in the same situation as me. Seems for now restoring with Titanium is a no-go.

P.S. Maybe we could try Helium...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah i'm getting error-24 as well since last night, it just started happening out of the blue on both Sense and GE, still getting it.

UF7EE1nl.png

I am fairly sure this is a Google issue, keep trying and apps should update.

EDIT - FIX for "-24" Play Store Error

If you remove the data from /data/data/[app pacakage name]/ the app should install fine, error -24 is due to conflciting data (a reboot may also work).

Edited by Lennyuk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyway to fix this Paul or are we stuck with it?

That box that appears for less than a second you mean?

P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am fairly sure this is a Google issue, keep trying and apps should update.

EDIT - FIX for "-24" Play Store Error

If you remove the data from /data/data/[app pacakage name]/ the app should install fine, error -24 is due to conflciting data (a reboot may also work).

How is an app i never had installed conflicting data? also i don't seem to have /data/data/

Share this post


Link to post
Share on other sites

How is an app i never had installed conflicting data? also i don't seem to have /data/data/

You have never ever had it installed?

Try a reboot, error -24 is usually linked to the phone keeping some data when the app was last uninstalled (or otherwise deleted).

As a last resort wiping and starting over usually works too.

Edited by Lennyuk

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is odd, I swtich from GE to sense to download Beta 6 and flash it but on Sense I have the 4gLTE icon on status bar but no connectivity, I disabled data and 4GLTE icon was still there, I enabled airplane mode and then I disabled it, 4GLTE icon came on but no data, I just rebooted and nothing on Settings its showing data disconnected....

Edit. Switch to GE Rom and I have Data went back to Sense after Downloading Beta 6 and Sense still has not data.

Edited by IcOpRo

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have never ever had it installed?

Try a reboot, error -24 is usually linked to the phone keeping some data when the app was last uninstalled (or otherwise deleted).

Never had it installed, not even before i wiped to install MoDaCo Switch. Also i must have restarted my phone at least 10 times today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.