Jump to content
Sign in to follow this  
Gliwusss

Issue with mobile signal, no imei, no bb

Recommended Posts

Hey,

I have problem with my 9100i. I flashed CWM kitkat compatible recovery and C-ROM Mix 7.1. After that I flashed that kernel

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/kernel-kernel-aosp-roms-stweaks-synapse-t2222843

When I turn on my phone after install I have no mobile signal, I am unable to connect mobile service, I have no IMEI number, I have no baseband. I searched for solution, and installed Galaxy S Unlock app and GSll Repair app. Then I did every step, after reboot I don't have signal, I repeated all steps and after reboot I have normal signal... After next reboot I have not mobile signal again. It's strange, I must repeat steps after every reboot? Or there is any method with which I would be able to fix it forever? I add that factory reset didn't helped....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.