Guest ogarzlin Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Placená služba http://www.unlockitnow.com/SPV/c500_unlock.php Dá se bez problémů zaplatit kreditní kartou (v mém případě Ebanka), vyzkoušeno, bez problémů funguje. Pozor, nešlo mi to provést na Win98SE, na XP bez problémů. Jirka.
Guest Tomas Kocanda Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Placená služba http://www.unlockitnow.com/SPV/c500_unlock.php Dá se bez problémů zaplatit kreditní kartou (v mém případě Ebanka), vyzkoušeno, bez problémů funguje. Pozor, nešlo mi to provést na Win98SE, na XP bez problémů. Jirka. <{POST_SNAPBACK}> Dobrá informace. Zdá se to být praktičtější než imei-check, kteří mají jen western union. Jen pro jistotu, odblokovával jsi Eurotel Smartphone II a ne Orange c500?
Guest ogarzlin Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Odblokovával jsem Eurotel Smartphone, na stránkách je ovšem odkaz na SPV C500. Přesto funguje bez problémů. J.
Guest marel Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Nevim estli to nekomu pomuze, pripadne doda odvahy, ale uz znam osobne dva pripady (znameho a me / uplne jine prodejny a jina doba koupe), kdy je zakoupen jako dotovany tel., ale neni blokovany.
Guest Jenycek Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Nevim estli to nekomu pomuze, pripadne doda odvahy, ale uz znam osobne dva pripady (znameho a me / uplne jine prodejny a jina doba koupe), kdy je zakoupen jako dotovany tel., ale neni blokovany. <{POST_SNAPBACK}> Tak ja jsem nejspise treti. Zcela pohodove mi funguje s SIM nemeckeho T-Mobile. Jinak mi autorizovany prodejce ET sam doporucil, jestli potrebuji pouzivat v mobilu jinou SIM nez je ET tak se mam obratit na servis, kde mi jej odblokuji. :lol:
Guest Tomas Kocanda Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Tak ja jsem nejspise treti. Zcela pohodove mi funguje s SIM nemeckeho T-Mobile. Jinak mi autorizovany prodejce ET sam doporucil, jestli potrebuji pouzivat v mobilu jinou SIM nez je ET tak se mam obratit na servis, kde mi jej odblokuji. :lol: <{POST_SNAPBACK}> I dotovaný? To by byla velice zajímavá věc!
Guest Jenycek Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 I dotovaný? To by byla velice zajímavá věc! <{POST_SNAPBACK}> Ano. Jedna se o dotovany mobil, u ktereho jsem se zavazal k minimalnimu plneni. Dneska jsem ho vyzkousel s Oskarovou SIMkou a fungoval naprosto bez problemu.
Guest Lord Mystic Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Když jsem kupoval SDA na Slovensku, tak ty telefony jsou všechny zablokovány u prodejce na skladě. Když si ale koupím telefon za plnou cenu, posílá operátor prodejci kód, kterým se SDA odblokuje. Někteří prodejci toto vůbec neumí a neznají jak odblokovat a někteří jsou naopak vykukové, kteří si pravděpodobně odblokovávají všechny telefony, tedy i dotované, ale je to minimálně na Slovensku mimo základní podmínky ET.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now