Jump to content

Recommended Posts

Guest Tomas Kocanda
Posted
Placená služba

http://www.unlockitnow.com/SPV/c500_unlock.php

Dá se bez problémů zaplatit kreditní kartou (v mém případě Ebanka),

vyzkoušeno, bez problémů funguje. Pozor, nešlo mi to provést na Win98SE,

na XP bez problémů.

Jirka.

<{POST_SNAPBACK}>

Dobrá informace. Zdá se to být praktičtější než imei-check, kteří mají jen western union. Jen pro jistotu, odblokovával jsi Eurotel Smartphone II a ne Orange c500?

Guest ogarzlin
Posted

Odblokovával jsem Eurotel Smartphone, na stránkách je ovšem odkaz na SPV C500. Přesto funguje bez problémů.

J.

• 2 weeks later...
Posted

Nevim estli to nekomu pomuze, pripadne doda odvahy, ale uz znam osobne dva pripady (znameho a me / uplne jine prodejny a jina doba koupe), kdy je zakoupen jako dotovany tel., ale neni blokovany.

Guest Jenycek
Posted
Nevim estli to nekomu pomuze, pripadne doda odvahy, ale uz znam osobne dva pripady (znameho a me / uplne jine prodejny a jina doba koupe), kdy je zakoupen jako dotovany tel., ale neni blokovany.

<{POST_SNAPBACK}>

Tak ja jsem nejspise treti. Zcela pohodove mi funguje s SIM nemeckeho T-Mobile. Jinak mi autorizovany prodejce ET sam doporucil, jestli potrebuji pouzivat v mobilu jinou SIM nez je ET tak se mam obratit na servis, kde mi jej odblokuji. :lol:

Guest Tomas Kocanda
Posted
Tak ja jsem nejspise treti. Zcela pohodove mi funguje s SIM nemeckeho T-Mobile. Jinak mi autorizovany prodejce ET sam doporucil, jestli potrebuji pouzivat v mobilu jinou SIM nez je ET tak se mam obratit na servis, kde mi jej odblokuji.  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

I dotovaný? To by byla velice zajímavá věc!

Guest Jenycek
Posted
I dotovaný? To by byla velice zajímavá věc!

<{POST_SNAPBACK}>

Ano. Jedna se o dotovany mobil, u ktereho jsem se zavazal k minimalnimu plneni.

Dneska jsem ho vyzkousel s Oskarovou SIMkou a fungoval naprosto bez problemu.

Guest Lord Mystic
Posted

Když jsem kupoval SDA na Slovensku, tak ty telefony jsou všechny zablokovány u prodejce na skladě. Když si ale koupím telefon za plnou cenu, posílá operátor prodejci kód, kterým se SDA odblokuje. Někteří prodejci toto vůbec neumí a neznají jak odblokovat a někteří jsou naopak vykukové, kteří si pravděpodobně odblokovávají všechny telefony, tedy i dotované, ale je to minimálně na Slovensku mimo základní podmínky ET.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.