Jump to content

Recommended Posts

Guest Tomas Kocanda
Posted

Zkoušeli jste někdo přijmout fotku odeslanou přes BT z nějaké Nokie? Já jsem bezproblémů zkoušel obousměrný přenos s PDA (konkrétně to byl nějaký Loox) ale 2x jsme zkoušeli přenos souborů (fotek) mezi různými telefony Nokia a Smartphone II a bez výsledku. Hledá a hledá a nic nenajde... Přitom odeslání vizitky po BT funguje v pohodě.

Posted (edited)
Zkoušeli jste někdo přijmout fotku odeslanou přes BT z nějaké Nokie? Já jsem bezproblémů zkoušel obousměrný přenos s PDA (konkrétně to byl nějaký Loox) ale 2x jsme zkoušeli přenos souborů (fotek) mezi různými telefony Nokia a Smartphone II a bez výsledku. Hledá a hledá a nic nenajde... Přitom odeslání vizitky po BT funguje v pohodě.

<{POST_SNAPBACK}>

ja som neuspel pri spajani mojho stareho SE T610 a terajsieho SPV C500.. dokonca sa mi ich aj podarilo sparovat, ale pokial som dal poslat obrazok, tak to vypisovalo "connecting... " a nic.. skusal som to posielat cez Smart Explorer - Send&Receive.. funkcie BT a IRDa sa mi zdaju dost divne na SPV, bud som vazne magor ze to neviem rozbehat alebo sa to neda.. ? :lol:

Edited by klacik
Guest MichalN
Posted

<{POST_SNAPBACK}>

No, zkoušel jsem to z N7650 a, světe div se, povedlo se.

Guest Tomas Kocanda
Posted
No, zkoušel jsem to z N7650 a, světe div se, povedlo se.

<{POST_SNAPBACK}>

Zajímavé. Zajímavé. Mě příjem nešel vůbec. Měl jsi to spárované nebo jen na "discoverable"?

Guest MichalN
Posted
Zajímavé. Zajímavé. Mě příjem nešel vůbec. Měl jsi to spárované nebo jen na "discoverable"?

<{POST_SNAPBACK}>

Přístroje byly předem spárované a discoverable, přenos bez problémů. Ale ta moje N7650 je nějak "divná", už před 2 1/2 roky mi na ní BT fungovalo bez větších problémů a každý naříkal, že to vůbec nejde zprovoznit.

Ale zase na ET Smartphone mi nejde nastavit ActiveSync přes BT, návody zde nepomohly.

Guest kultus
Posted
Přístroje byly předem spárované a discoverable, přenos bez problémů. Ale ta moje N7650 je nějak "divná", už před 2 1/2 roky mi na ní BT fungovalo bez větších problémů a každý naříkal, že to vůbec nejde zprovoznit.

Ale zase na ET Smartphone mi nejde nastavit ActiveSync přes BT, návody zde nepomohly.

<{POST_SNAPBACK}>

Ja som sprevadzkoval BT active sync a zese mi to potom neslo a uz mi to ide a co sa tyka BT prenosu medzi telefonmi je to terno skusal som SE T28i T630 a niekedy ide niekedy nejde...s motorolou V500 ide super vzdy!!!!!!!!

Zatial som spokojny iba s infra bezi bezproblemov

• 10 months later...
Posted

ale neslo vam prijat obrazok ci odoslat??? ja som mal tento isty problem ze mi nechcelo prijmat.....potom som zistil ze ked chcem prijmat musim mat v nastavenia - poslat - zaskrtnutu tu moznost.......vtedy sa uz da prijmat

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.