Jump to content

Recommended Posts

Guest Tomas Kocanda
Posted

Jaké používáte bluetooth zařízení? Co se osvědčilo a co ne? Podělte se o zkušenosti...

Guest Tomas Kocanda
Posted

Jinak já jsem hledal a četl a celkem hodně lidí doporučovali pro c500/HTC Typhoon BT sluchátko LOGITECH Mobile Pro 1.2

Tak jsem to risknul a jsem docela spokojený.

Je to pravda ne zcela levná záležitost ale na uchu drží jinak než pomocí závěsného háčku (nesnáším) - má to takovou vidličku s pružinkama takže se to snadno roztáhne, nasune zezadu na ucho a to je všechno. Po chvíli vůbec nevíte že ho na uchu máte. Nesedí to moc uvnitř takže při vyšší hlasitosti to může být slyšet v prostoru ale zase to nevadí po delší době. Jinak nikdo nepozná že volám z mikrofonu na uchu, kvalita zvuku je prvotřídní. Má to ostraňování hluku a větru a asi to funguje, moc se mi osvědčil ten molitanový návlek na mikrofon co je v dodávce. S telefonem to funguje bezvadně, párování na první pokus. U všech důležitých kontaktů mám namluvené hlasité jmenovky, rozpoznávání je prvotřídní. Jediný co mě vadí je, že pro vyvolání funkce volání jmenovky musí mít telefon odemčenou klávesnici. Jinak se to nedá aktivovat stiskem tlačítka na sluchátku. To je trochu pakárna ale asi to nebude problém toho konkrétního BT sluchátka. Používám to téměř denně, sluchátko vypínám a zapínám podle potřeby a ještě nebylo potřeba dobíjet. Fantastické. Můžu doporučit...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.