Guest Vanis Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) Vzhledem k tomu, že si tuto kapacitu chci koupit a na našem trhu se zatím neprodává - kdo ví kdy se začne a hlavně za kolik ... tak mě napadlo, pokud by bylo více zájemců, tak bychom mohli objednat např. z Německa ... Kolegyně jede zítra do Germánie, tak jsem ji pověřil, ať se mrkne na dostupnost a ceny miniSD karet v kamenných obchodech, uvidíme s čím přijde. Příští týden tam jede znovu, tak pokud by byla cena rozumná, tak do toho určo jdu. Co vy na to ? Byl by zájem ? Update !!! Kolegyně byla ve dvou kamenných shopech Media Markt a Vobis a měli tam jen max. 256 MB miniSD :lol: a ceny tak podobně jako u nás, či-li žádná výhra ... Edited March 3, 2005 by Vanis
Guest Tomas Kocanda Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Vzhledem k tomu, že si tuto kapacitu chci koupit a na našem trhu se zatím neprodává - kdo ví kdy se začne a hlavně za kolik ... tak mě napadlo, pokud by bylo více zájemců, tak bychom mohli objednat např. z Německa ... Kolegyně jede zítra do Germánie, tak jsem ji pověřil, ať se mrkne na dostupnost a ceny miniSD karet v kamenných obchodech, uvidíme s čím přijde. Příští týden tam jede znovu, tak pokud by byla cena rozumná, tak do toho určo jdu. Co vy na to ? Byl by zájem ? <{POST_SNAPBACK}> Kruci. Zrovna jsem si objednal 512MB.... :lol:
Guest Majkl Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 No já bych minimálně o tu informaci s cenou zájem měl... Pak bych viděl co a jak.
Guest Vanis Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 No já bych minimálně o tu informaci s cenou zájem měl... Pak bych viděl co a jak. <{POST_SNAPBACK}> OK, až budu vědět více, určitě to jsem postnu
Guest Jenycek Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) Vzhledem k tomu, že si tuto kapacitu chci koupit a na našem trhu se zatím neprodává - kdo ví kdy se začne a hlavně za kolik ... tak mě napadlo, pokud by bylo více zájemců, tak bychom mohli objednat např. z Německa ... Kolegyně jede zítra do Germánie, tak jsem ji pověřil, ať se mrkne na dostupnost a ceny miniSD karet v kamenných obchodech, uvidíme s čím přijde. Příští týden tam jede znovu, tak pokud by byla cena rozumná, tak do toho určo jdu. Co vy na to ? Byl by zájem ? <{POST_SNAPBACK}> Me by stacilo vedet kde a za kolik se da v Nemecku sehnat, protoze ja tam jedu za 14 dni na CeBit, takze bych si ji koupil sam. :lol: A dneska jsem si domu prinesl 512ku, ale urcite neni na zavadu mit jednu 1GB a jednu 512 MB. Sice se musi pri prehazovani vyndavata baterka a vypinat, ale mista na MP3ky je to fura. Edited February 22, 2005 by Jenycek
Guest Lord Mystic Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Já bych se také přidal - pokud seženeš info o té kartě kolik by přibližně stále, tak bych do toho určitě šel s váma.
Guest bolek Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 http://sandisk.com/pressrelease/20050214.htm
Guest Eldar2k Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 zajem o par informaci ohledne cen, atd... Sam mam 256MB miniSD, koupil jsem ji v USA.....jeste ze ji mam, tady se nejvetsi prodavaji snad v kapacite 128..hruza.. :evil:
Guest Lord Mystic Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 zajem o par informaci ohledne cen, atd... Sam mam 256MB miniSD, koupil jsem ji v USA.....jeste ze ji mam, tady se nejvetsi prodavaji snad v kapacite 128..hruza.. :evil: <{POST_SNAPBACK}> No jsou tu i větší, ale musí člověk více hledat a ještě nejsou skladem...
Guest vlk Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Vzhledem k tomu, že si tuto kapacitu chci koupit a na našem trhu se zatím neprodává - kdo ví kdy se začne a hlavně za kolik ... tak mě napadlo, pokud by bylo více zájemců, tak bychom mohli objednat např. z Německa ... Kolegyně jede zítra do Germánie, tak jsem ji pověřil, ať se mrkne na dostupnost a ceny miniSD karet v kamenných obchodech, uvidíme s čím přijde. Příští týden tam jede znovu, tak pokud by byla cena rozumná, tak do toho určo jdu. Co vy na to ? Byl by zájem ? <{POST_SNAPBACK}>
Guest Eldar2k Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 No jsou tu i větší, ale musí člověk více hledat a ještě nejsou skladem... <{POST_SNAPBACK}> Kde se daji najit vetsi? Klidne dam i svuj PocketPC H1940 za 1GB miniSD kartu...
Guest Griever Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Kde se daji najit vetsi? Klidne dam i svuj PocketPC H1940 za 1GB miniSD kartu... <{POST_SNAPBACK}> jj přesně
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now