Guest Majkl Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Nepomůžu ti (mám síť ET) ale třeba je to tím, že tuhle diskuzi sleduje jen pár lidí. Zkus napsat nový příspěvek s jasným názvem.. Podle mě to nastavení bude hrozně podobné jako nastavení jejich PDA-telefonů. Nemají to někde na webu? <{POST_SNAPBACK}> To jsem zkoušel, ale nefunguje mi to, nebo jsem nepřišel na to, jak to udělat.
Guest darkan Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Mám ještě problém v Pocket Divx Encoderu když převádím film z DVD tak i když pomocí ikonky vyberu a potvrdím české titulky tak se mi do filmu nezoobrazi. Stává se vám to taky????
Guest kubis Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Zdravím ve spolek.Helpne mi někdo s nastavením mms pro oskara :?: sp3i :exclaim: Předem dík.
Guest Lord Mystic Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Zdravím ve spolek.Helpne mi někdo s nastavením mms pro oskara :?: sp3i :exclaim: Předem dík. <{POST_SNAPBACK}> http://shadowork.net/index.php?sekce=clanek&clanek_id=67
Guest qwero Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Zdravím páni, rozhadzujem všade tento dotaz, asi netrpezlivosťou, ale toto vlákno sa mi zdá najživšie. Poradí mi niekto alebo odporučí link, ako zmeniť veľkosť fontov(písma) na homescreene resp. ide to aj v jednotlivých aplikáciach - najmä kalkulačka??? To viete, okuliare nie sú vždy k máni. Díky
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now