Guest Majkl Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Po resetu se mi zdálo, že mi vše funguje OK, jenže až do doby, kdy jsem odcházel domů a vytáhnul jsem telefon z USB. Vůbec mě nenapadlo, že při připojení k internetu využívá PC. V momentě, kdy jsem byl ve vlaku a zkusil stáhnout poštu, tak se nepřipojil. Může mi někdo, prosím, zveřejnit (možná i pro ostatní do budoucna) jaké je nastavení sítě pro Eurotel? Díky
Guest Majkl Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 No nic, tak jsem si pomohl sám :-) Pokud by to někoho zajímalo, mám to i s obrazovkama zdokumentované.
Guest Tomas Kocanda Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 No nic, tak jsem si pomohl sám :-) Pokud by to někoho zajímalo, mám to i s obrazovkama zdokumentované. <{POST_SNAPBACK}> A co to sem napsat pro přehled (kde co má být) a někdo by mohl napsat co tam má být pro T-Mobile atd? Mohli bychom to dát jako připíchnutý návod aby to bylo nahoře a snadno se to našlo...
Guest Jenycek Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 A co to sem napsat pro přehled (kde co má být) a někdo by mohl napsat co tam má být pro T-Mobile atd? Mohli bychom to dát jako připíchnutý návod aby to bylo nahoře a snadno se to našlo... <{POST_SNAPBACK}> Kompletni nastaveni eurtoelu je "zde" Ja to podle nej nastavil a vse funguje tak jak ma. Jen jsem si k exploreru nepriradil w@p, ale inet. Kdyz uz muzu na net proc bych lezl na w@p a platil vice, kdyz muzu mit 1kb za 3,6halere :lol:
Guest Majkl Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 A co to sem napsat pro přehled (kde co má být) a někdo by mohl napsat co tam má být pro T-Mobile atd? Mohli bychom to dát jako připíchnutý návod aby to bylo nahoře a snadno se to našlo... <{POST_SNAPBACK}> ¨ OK, ale mám to zatím v .DOC a má to 250kB. Dám to třeba do PDF a přilepím to sem.
Guest Majkl Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Nastavení Internet připojení (protože to ve výše uvedeném linku není) pro Smartphone a Eurotel.Eurotel_SmartPhone_II___nastaven__internetu.doc
Guest Tomas Kocanda Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Nastavení Internet připojení (protože to ve výše uvedeném linku není) pro Smartphone a Eurotel. <{POST_SNAPBACK}> Super. Díky moc za všechny....
Guest Majkl Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Ech, tak už došlo k nejhoršímu, ode dneška jsme u T-Mobile. Jak co nejrychleji a nejsnadněji nastavit sítě a internet, prosím?
Guest Eldar2k Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Bohuzel tohle nastaveni nefunguje s GO kartou, na www.mobilgo.cz take nemeli nastaveni internetu. Bylo tam nastaveni WAP GPRS, WAP CSD, MMS ale nebylo tam nastaveni pro INTERNET. A tak se ptam, nevi nekdo jak se da nastavit ET SM2 s GO kartou pro internet? Chtel bych vyuzivat napr. Agile Messenger, ale nevim jak na to. Diky
Guest Tomas Kocanda Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Bohuzel tohle nastaveni nefunguje s GO kartou, na www.mobilgo.cz take nemeli nastaveni internetu. Bylo tam nastaveni WAP GPRS, WAP CSD, MMS ale nebylo tam nastaveni pro INTERNET. A tak se ptam, nevi nekdo jak se da nastavit ET SM2 s GO kartou pro internet? Chtel bych vyuzivat napr. Agile Messenger, ale nevim jak na to. Diky <{POST_SNAPBACK}> Zavolej na zákaznickou podporu. Já měl jednou podobný problém se starým Smarphonem a přepojili mě na odborníka a ten mi nadiktoval krok po kroku, co kde mám nastavit...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now