Guest kultus Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Zdravim Skusal uz niekto pripojit smart na internet cez PC dial up(zdielanie pripojenia na telefone) zisiel by sa mi nejaky kratky navodik ako to zprevadzkovat cez BT uz to skusam asi tyzden a nejde mi to rozchodit za vsetky rady dakujem. PS: mam SDA eurotel a Win2000 SP4 BT microstar PC2PC MK
Guest andrei1977 Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Zdravim Skusal uz niekto pripojit smart na internet cez PC dial up(zdielanie pripojenia na telefone) zisiel by sa mi nejaky kratky navodik ako to zprevadzkovat cez BT uz to skusam asi tyzden a nejde mi to rozchodit za vsetky rady dakujem. PS: mam SDA eurotel a Win2000 SP4 BT microstar PC2PC MK <{POST_SNAPBACK}> Ak uz mas nejake riesenie, Kultus, napis mi ho prosim Ta. Som uplne bezradny. Dik Andrei
Guest kultus Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ak uz mas nejake riesenie, Kultus, napis mi ho prosim Ta. Som uplne bezradny. Dik Andrei <{POST_SNAPBACK}> staci pripojit k PC a dat v nastaveniach data connect. WORK CONNECTIONS(2.polozka) zdielane pripojenie a to je vsetko
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now