Guest bolek Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Pripajam si PC cez BT na net a ked zacnem telefonovat GPRS spojenie sa rozpoji. Ked som sa pripajal s inymi mobilmi, ked mi zazvonil mobil, dvihol som, pokecal a ked som zlozil stale som bol pripojeny na GPRS a mohol som hned dalej surfovat. SPVcko mi akonahle zdvihnem prichadzajuci hovor zrusi pripojenie na GPRS. Mate niekto podobnu skusenost , alebo je chyba niekde u mna?
Guest Tomas Kocanda Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Pripajam si PC cez BT na net a ked zacnem telefonovat GPRS spojenie sa rozpoji. Ked som sa pripajal s inymi mobilmi, ked mi zazvonil mobil, dvihol som, pokecal a ked som zlozil stale som bol pripojeny na GPRS a mohol som hned dalej surfovat. SPVcko mi akonahle zdvihnem prichadzajuci hovor zrusi pripojenie na GPRS. Mate niekto podobnu skusenost , alebo je chyba niekde u mna? <{POST_SNAPBACK}> Myslel jsem že tohle bude u nových telefonů vyřešené ale není. Podle mě to souvisí s kategorií GPRS v telefonu. Nicméně to dělá jak starý, tak nový telefon.. Takže to není chyba jen u tebe. Jedna z nových verzí ROM pro QTek měla zlepšit podporu GPRS a zapomněl jsem to vyzkoušet, když jsme dělali ty testy... :D Ale zeptám se člověka, co jí má v telefonu, jestli mu to taky hovor rozpojí nebo ne.
Guest bolek Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Aha. Nie ze by mi to nejako extremne vadilo, je to v podstate prkotina. Ale na druhej strane nechapem preco nejde nieco, co na inych mobiloch funguje
Guest andrei1977 Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Pripajam si PC cez BT na net a ked zacnem telefonovat GPRS spojenie sa rozpoji. Ked som sa pripajal s inymi mobilmi, ked mi zazvonil mobil, dvihol som, pokecal a ked som zlozil stale som bol pripojeny na GPRS a mohol som hned dalej surfovat. SPVcko mi akonahle zdvihnem prichadzajuci hovor zrusi pripojenie na GPRS. Mate niekto podobnu skusenost , alebo je chyba niekde u mna? <{POST_SNAPBACK}> Nemal si zaidne problemy s pripojenim cez Bluetooth? Ja som skusal GPRS cez bluetooth s notebookom aj s mojim PDA iPAQ 3950 (obidva cez i-TEC bluetooth CF card) a nepodarilo sa mi to rozchodit...... Pritom s inymi mobilmi uplne bez problemov hned na prvy sup! NEVIETE S TYM NAHODOU NIEKTO POMOCT? DAKUJEM PS: mam Eurotel SDA = HTC sonata
Guest bolek Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 Nemal si zaidne problemy s pripojenim cez Bluetooth? Ja som skusal GPRS cez bluetooth s notebookom aj s mojim PDA iPAQ 3950 (obidva cez i-TEC bluetooth CF card) a nepodarilo sa mi to rozchodit...... priznam sa, ze trochu ano, ale skor to bolo tym, ze na PC som mal win98 a no name BT. Ale iPAQ mi isiel uplne bez problemov, len si tam treba zmenit ten inicializacny string (takisto aj v pripojeni PC). Ak si dobre pamatam, oproti inym mobilom treba vyhodit AT. Ale kedze vidim, ze si to pisal este v aprili, tak si to uz asi rozchodil:-)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now