Guest Jenycek Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Preji Vam krasny den. Mel bych dotaz na Spravce uloh. Prubezne si nechavam v pameti rezidentne bezet SMS, Ukoly, Kalendar, Kontakty, Battery monitor. Nechavam to kvuli rychlejsimu otevirani. A stava se mi, ze jedna z techto aplikaci se sama uzavre. Znamena, to ze si mobil sam "cisti" pamet, a ukoncuje delsi dobu nepouzivane aplikace? Ne ze by mi to vadilo, ale zajima me to.
Guest Tomas Kocanda Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Preji Vam krasny den. Mel bych dotaz na Spravce uloh. Prubezne si nechavam v pameti rezidentne bezet SMS, Ukoly, Kalendar, Kontakty, Battery monitor. Nechavam to kvuli rychlejsimu otevirani. A stava se mi, ze jedna z techto aplikaci se sama uzavre. Znamena, to ze si mobil sam "cisti" pamet, a ukoncuje delsi dobu nepouzivane aplikace? Ne ze by mi to vadilo, ale zajima me to. <{POST_SNAPBACK}> Mám dojem že si telefon sám umí zavřít některé aplikace pokud dochází baterky ale že by takhle odstřelil něco za chodu, to je divný. Pokaždé je to jiná? Mě téměř permanentně běží pošta, úkoly a kalendář a většinou i seznam volání a nic se mi nikdy neukončilo. Spíš já sám ukončuju ty aplikace abych mohl třeba natáčet video v plném rozlišení, na co se musí ukončit téměř všechny běžící programy.
Guest kultus Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Mám dojem že si telefon sám umí zavřít některé aplikace pokud dochází baterky ale že by takhle odstřelil něco za chodu, to je divný. Pokaždé je to jiná? Mě téměř permanentně běží pošta, úkoly a kalendář a většinou i seznam volání a nic se mi nikdy neukončilo. Spíš já sám ukončuju ty aplikace abych mohl třeba natáčet video v plném rozlišení, na co se musí ukončit téměř všechny běžící programy. <{POST_SNAPBACK}> a aj tak je to video ubohe...to rozlisenie budis...ale fps kolko to vlastne je??? 3 mozno 5 snimkov za sekundu no proste ubohe
Guest Tomas Kocanda Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 a aj tak je to video ubohe...to rozlisenie budis...ale fps kolko to vlastne je??? 3 mozno 5 snimkov za sekundu no proste ubohe <{POST_SNAPBACK}> No mě to vcelku nevadí....
Guest Jenycek Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Mám dojem že si telefon sám umí zavřít některé aplikace pokud dochází baterky ale že by takhle odstřelil něco za chodu, to je divný. Pokaždé je to jiná? Mě téměř permanentně běží pošta, úkoly a kalendář a většinou i seznam volání a nic se mi nikdy neukončilo. Spíš já sám ukončuju ty aplikace abych mohl třeba natáčet video v plném rozlišení, na co se musí ukončit téměř všechny běžící programy. <{POST_SNAPBACK}> Jak jsem psal, tak si nechavam spusteny Battery Monitor, Kontakty, Kalendar, Zpravy a Ukoly. Zadna videa ani fotky nedelam (na to mam Dimage Z2) a stava se ze po nejakem case proste jedna z techto aplikaci je shozena. Na zavadu to snad nejni, jen ze nez se spusti, tak to trva o chvilku dele (radove 1-2 vteriny). Ale presto mi to prijde podivne.
Guest Tomas Kocanda Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Jak jsem psal, tak si nechavam spusteny Battery Monitor, Kontakty, Kalendar, Zpravy a Ukoly. Zadna videa ani fotky nedelam (na to mam Dimage Z2) a stava se ze po nejakem case proste jedna z techto aplikaci je shozena. Na zavadu to snad nejni, jen ze nez se spusti, tak to trva o chvilku dele (radove 1-2 vteriny). Ale presto mi to prijde podivne. <{POST_SNAPBACK}> Já přesně nevím jak to je v tomhle vydání systému ale v principu si ten telefon může shodit neaktivní aplikaci pokud některá jiná požaduje víc paměti než je k dispozici. Třeba to dělá ten Battery Monitor, protože ty ostatní používám taky a nikdy mi nic nezmizelo..
Guest Lord Mystic Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 No já pokud mám hodně otevřených aplikací a spouštím další, tak mi to někdy shodí ty starší. Jinak jsem někde našel přímo popis od M$, že Windows Mobile by měl umět sám shodit delší dobu nepoužívanou aplikaci... ale uz nevim kde.
Guest Tomas Kocanda Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 No já pokud mám hodně otevřených aplikací a spouštím další, tak mi to někdy shodí ty starší. Jinak jsem někde našel přímo popis od M$, že Windows Mobile by měl umět sám shodit delší dobu nepoužívanou aplikaci... ale uz nevim kde. <{POST_SNAPBACK}> To by to vysvětlovalo...
Guest Jenycek Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 To by to vysvětlovalo... <{POST_SNAPBACK}> Take si myslim, take si myslim, ze to odstreli tu nejstarsi a nepouzivanou aplikaci. Budu to schvalne pozorovat a kdyztak poinformuji.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now