Jump to content

Recommended Posts

Guest Majkl
Posted

Eurotel vysílá z každé BTS jméno místa, kde je umístěná. Takže např. vidím v menších městech názvy měst, ve větších i části města, kde se právě nacházím (resp. kam je zrovna telefon "přihlášený"). Tak to bylo na mé staré Nokii. Umí něco podobného i smartphone? Vím, že je nějaká TinyGPS, ale tam si ty lokace musím pojmenovávat, a pro mě to mělo kouzlo v tom, že i třeba v zahraničí, nebo při cestě vlakem v noci, jsem věděl, kde zhruba jsem.

Guest koutnyp
Posted

Je to CB(CellBroadcast) a Eurotel SPII to podporuje. Ale né zcela včechny BTS to mají. Ale v histěji pokrytých lokalitách všechny.

Guest Jenycek
Posted
Je to CB(CellBroadcast) a Eurotel SPII to podporuje. Ale né zcela včechny BTS to mají. Ale v histěji pokrytých lokalitách všechny.

<{POST_SNAPBACK}>

A muzete nam prozradit jak to nastavit, aby se to ukazovalo. :D

Guest MichalN
Posted

Také už jsem nad tím přemýšlel. Napadá mě, jestli není potřeba mít "pole", kde se toto zobrazí, obsažené v homescreenu.

Guest tygerrr
Posted
Také už jsem nad tím přemýšlel. Napadá mě, jestli není potřeba mít "pole", kde se toto zobrazí, obsažené v homescreenu.

<{POST_SNAPBACK}>

ano treba mat v homescreen pole napr:

<plugin clsid="{4e822425-a00f-497c-80ff-1c554665a369}" name="cooltext" height="20">

<scrolltext textsource="cellbroadcast"/>

<background>

<format state="selected" bgcolor="COLOR_HOMEHIGHLIGHT"/>

</background>

</plugin>

Guest tygerrr
Posted

okrem pola v homescreen samozrejme treba mat aj nastavene:

Spustit-Nastavenie-telefon-kanaly-povolit kanaly

vsetky jazyky

a tu v ponuke pridat:

napr. v slovenskom euroteli cislo temy 050 pomenovat hociako

:D

Guest Jenycek
Posted
Eurotel vysílá z každé BTS jméno místa, kde je umístěná. Takže např. vidím v menších městech názvy měst, ve větších i části města, kde se právě nacházím (resp. kam je zrovna telefon "přihlášený"). Tak to bylo na mé staré Nokii. Umí něco podobného i smartphone? Vím, že je nějaká TinyGPS, ale tam si ty lokace musím pojmenovávat, a pro mě to mělo kouzlo v tom, že i třeba v zahraničí, nebo při cestě vlakem v noci, jsem věděl, kde zhruba jsem.

<{POST_SNAPBACK}>

Doporucim CellTrack"info zde". Zatim sice neni pokryta cela CR ale uz jsem tam "naklepal" BTSky v okrese Kladno a Jablonec nad Nisou, a az bude cas tak tam budu dodavat dalsi.

Guest Majkl
Posted
Doporucim CellTrack"info zde". Zatim sice neni pokryta cela CR ale uz jsem tam "naklepal" BTSky v okrese Kladno a Jablonec nad Nisou, a az bude cas tak tam budu dodavat dalsi.

<{POST_SNAPBACK}>

Hm, na to jsem se už díval, ale už mám vychytané CellInfo z BTS včetně homescreenu. Jen jsem zvědavý, co bude, až na konci dubna přejdeme k T-mobilu.

Jak má ten CellTrack vyřešeno např. duplicitní zadání BTS? A už funguje zadávání přímo z mobilu?

Guest Jenycek
Posted
Hm, na to jsem se už díval, ale už mám vychytané CellInfo z BTS včetně homescreenu. Jen jsem zvědavý, co bude, až na konci dubna přejdeme k T-mobilu.

Jak má ten CellTrack vyřešeno např. duplicitní zadání BTS? A už funguje zadávání přímo z mobilu?

<{POST_SNAPBACK}>

No, protoze mam Eurotel, tak zadavam pouze Eurotelacke BTSky a jine ne. To necham na nekom jinem. Zadavani primo z mobilu umoznuje nejnovejsi verze (Beta4). Jinak jsou zadane BTSky: Kladno, Praha - zapad, Praha - vychod, Jablonec nad Nisou, Praha 1, Praha - Stanice metra a do konce tydne bych chtel zadat zbytek Prahy.

• 3 months later...
  • 2 months later...
Guest sejrac
Posted

Muzete mi nekdo prosim polopaticky vysvetlit jak to rozchodit na ET SPII, pres tu upravu homescreenu?

• 3 months later...
Posted

:cry: tak sem to zkousel zprava zleva a prd se mi povedlo :evil:

plugin mi nefungoval a programky nejely, protoze CellTrack mi nahlasil ze je jen pro SPV a ja mam MPX200...

Podarilo se nekomu rozjet BTS info na MPX ?

Btw spek: Chvilku jsem mel ve svoji MPX i Widle 5 a tam uz je CB info primo na homescreenu, tak s novejsimi mobily se mame na co tesit ;)

Posted
:cry:  tak sem to zkousel zprava zleva a prd se mi povedlo  :evil:

plugin mi nefungoval a programky nejely, protoze CellTrack mi nahlasil ze je jen pro SPV a ja mam MPX200...

Podarilo se nekomu rozjet BTS info na MPX ?

Btw spek: Chvilku jsem mel ve svoji MPX i Widle 5 a tam uz je CB info primo na homescreenu, tak s novejsimi mobily se mame na co tesit  :)

<{POST_SNAPBACK}>

<?xml version="1.0"?>

<home>

<title lang="0x0409">PM</title>

<version>2.0</version>

<default font-face="nina" font-size="14" font-weight="bold" padding-left="2" padding-right="2" bgcolor="transparent" fgcolor="COLOR_STATICTEXT" padding-top="0" b-border-color="COLOR_HOMERULE" b-border-width="1">

<format state="selected" fgcolor="COLOR_HIGHLIGHTTEXT"/>

</default>

<scheme>

<color name="COLOR_WINDOW" value="#FFFFFF" />

<color name="COLOR_WINDOWTEXT" value="#000000" />

<color name="COLOR_STATIC" value="#FFFFFF" />

<color name="COLOR_STATICTEXT" value="#000000" />

<color name="COLOR_GRAYTEXT" value="#808080" />

<color name="COLOR_WINDOWFRAME" value="#000000" />

<color name="COLOR_HIGHLIGHT" value="#004196" />

<color name="COLOR_HIGHLIGHTTEXT" value="#FFFFFF" />

<color name="COLOR_MENU" value="#C4E7FF" />

<color name="COLOR_MENUTEXT" value="#000000" />

<color name="COLOR_GRADLEFT" value="#ffffff" />

<color name="COLOR_GRADRIGHT" value="#C5E3F5" />

<color name="COLOR_INTGRADLEFT" value="#ffffff" />

<color name="COLOR_INTGRADRIGHT" value="#A1D6F5" />

<color name="COLOR_HIGHGRADLEFT" value="#004196" />

<color name="COLOR_HIGHGRADRIGHT" value="#004196" />

<color name="COLOR_TRAYGRADLEFT" value="#2E97E3" />

<color name="COLOR_TRAYGRADRIGHT" value="#004196" />

<color name="COLOR_TRAYTEXT" value="#FFFFFF" />

<color name="COLOR_BTNFACE" value="#8ED4F7" />

<color name="COLOR_BTNTEXT" value="#000000" />

<color name="COLOR_SCROLLBAR" value="#2E97E3" />

<color name="COLOR_ALERTWINDOW" value="#C4E7FF" />

<color name="COLOR_ALERTTITLE" value="#004196" />

<color name="COLOR_ALERTRULE" value="#000000" />

<color name="COLOR_HOMETEXT" value="#FFFFFF" />

<color name="COLOR_HOMEHIGHLIGHTTEXT" value="#FFFFFF" />

<color name="COLOR_HOMERULE" value="#003B8F" />

<color name="COLOR_HOMEHIGHLIGHT" value="#003684" />

</scheme>

<plugin clsid="{837FC251-FE69-43ad-84E0-EBCEDEBA0884}" name="iconbar" height="20">

<iconbar fgcolor="COLOR_TRAYTEXT"/>

<background gradient="title" bgcolor="COLOR_TRAYGRADLEFT" b-border-color="COLOR_WINDOWFRAME" b-border-width="1"/>

</plugin>

<plugin clsid="{E09043DF-510E-4841-B652-388316977A7A}" name="carrier" height="40">

<label>

<text><carrier/></text>

</label>

<clock>

<date y="0" halign="right" mode="long" valign="top"/>

<time y="15" font-size="25" font-weight="normal" mode="24" valign="top"/>

</clock>

</plugin>

<plugin clsid="{37391041-C324-4725-BEE1-3232ED3539CA}" name="callprog" height="40">

<background>

</background>

<format state="nocall" visible="false"/>

<label>

<text lang="0x0409">Call in progress:</text>

</label>

<label y="17">

<text><progress/></text>

</label>

</plugin>

<plugin clsid="{0BA8ABB8-1F1D-417f-88C6-DA8530E2E7A6}" name="missedcalls" height="20">

<background>

</background>

<label h="16">

<text lang="0x0409">Missed calls: <calls/></text>

</label>

</plugin>

<plugin clsid="{2FFD93B3-0FF0-4228-A6D6-D2DF177D7D92}" name="alldayevent" height="20">

<background>

</background>

<format state="noevent" visible="false"/>

<label h="16">

<text><subject/></text>

</label>

</plugin>

<plugin clsid="{865A354A-4A96-4687-B001-C155DC0DBE76}" name="calendar" height="40">

<background>

</background>

<label h="16">

<text><subject/></text>

</label>

<label y="17">

<text><time/></text>

</label>

</plugin>

<plugin clsid="{95976968-45D5-40c9-9779-2B859B1C2FEC}" name="profile" height="20">

<background>

</background>

<label>

<text lang="0x0409">Profile: <profile/></text>

</label>

</plugin>

<plugin file="sysplug.dll" clsid="{2F930BF0-6FE9-4a53-9E17-88E9247BAB48}" height="20">

<background>

</background>

<label>

<text lang="0x0409">E-mail (<unreadEmail/>) SMS (<unreadSMS/>)</text>

</label>

</plugin>

<plugin clsid="{4e822425-a00f-497c-80ff-1c554665a369}" name="cooltext" height="20">

<scrolltext textsource="cellbroadcast" font-size="19" fgcolor="#FFFFFF"/>

<scrolltext textsource="simtkitidletext"/>

<background fgcolor="#FFFFFF" b-border-color="COLOR_WINDOWFRAME" b-border-width="1"/>

</plugin>

</home>

• 1 month later...
Guest vaskez
Posted

<{POST_SNAPBACK}>

cafte,poradte prosim kde sa da ten CellBroadcast stiahnut,dik

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.