Guest ipetr Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 V autě mám bluetooth hensfree, telefonování funguje bez problému ale pokud chci přehrát nějakou mizimu (MP3) tak mi to hraje jen přes repro v telefonu. Jak donutit foun aby přehrával muziku přes Bluettoth hensfree? Dík Ipetr.
Guest Tomas Kocanda Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 V autě mám bluetooth hensfree, telefonování funguje bez problému ale pokud chci přehrát nějakou mizimu (MP3) tak mi to hraje jen přes repro v telefonu. Jak donutit foun aby přehrával muziku přes Bluettoth hensfree? Dík Ipetr. <{POST_SNAPBACK}> Nedávno jsem tady psal o aplikaci Blue Tunes. To je to, co potřebuješ. Hledej a najdeš to...
Guest ipetr Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Nedávno jsem tady psal o aplikaci Blue Tunes. To je to, co potřebuješ. Hledej a najdeš to... <{POST_SNAPBACK}> Tak aplikace BlueTunes nepomohla. Stále muzika hraje přes telefon :x Zapoměl jsem dodat že mám T-Mobile systém windows mobile 2003 SE, tak to je možná tím že BlueTunes nedělá co má!!!
Guest Tomas Kocanda Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Tak aplikace BlueTunes nepomohla. Stále muzika hraje přes telefon :x Zapoměl jsem dodat že mám T-Mobile systém windows mobile 2003 SE, tak to je možná tím že BlueTunes nedělá co má!!! <{POST_SNAPBACK}> Tak to netuším. mě to šlape jak hodinky. Zapínáš Blue Tunes předtím než zapneš HF nebo potom? Záleží na tom pořadí.
Guest ipetr Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Tak to netuším. mě to šlape jak hodinky. Zapínáš Blue Tunes předtím než zapneš HF nebo potom? Záleží na tom pořadí. <{POST_SNAPBACK}> Tak jsem to testoval a výsledek žádný. postup 1: Zapnu mobil, spustím aplikace BlueTunes do modu "enabled", spustím windows media, zapnu bluetooth hensfree které se automaticky spojí s mobilem. Muzika stále hraje z mobilu. postup 2: Zapnu mobil, spustím aplikace BlueTunes do modu "enabled", zapnu bluetooth hensfree které se automaticky spojí s mobilem, spustím windows media. Muzika stále hraje z mobilu. postup 3: Zapnu mobil, zapnu bluetooth hensfree které se automaticky spojí s mobilem, spustím aplikace BlueTunes do modu "enabled", spustím windows media. Muzika stále hraje z mobilu. Tož, asi to dělám špatně ... :-( Na jaké verzi OS ti to fachčí?
Guest Tomas Kocanda Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Tak jsem to testoval a výsledek žádný. postup 1: Zapnu mobil, spustím aplikace BlueTunes do modu "enabled", spustím windows media, zapnu bluetooth hensfree které se automaticky spojí s mobilem. Muzika stále hraje z mobilu. postup 2: Zapnu mobil, spustím aplikace BlueTunes do modu "enabled", zapnu bluetooth hensfree které se automaticky spojí s mobilem, spustím windows media. Muzika stále hraje z mobilu. postup 3: Zapnu mobil, zapnu bluetooth hensfree které se automaticky spojí s mobilem, spustím aplikace BlueTunes do modu "enabled", spustím windows media. Muzika stále hraje z mobilu. Tož, asi to dělám špatně ... :-( Na jaké verzi OS ti to fachčí? <{POST_SNAPBACK}> Zapnu BT v telefonu Zapnu HF (na displeji telefonu vidím HF symbol - sluchátka i symbol BT) Spustím Blue Tunes a zapnu enable Zmáčknu na HF tlačítko pro příjem hovoru ve sluchátku to pípne a od toho okamžiku všechny systémové zvuky slyším v HF až do momentu, kdy ukončím Blue Tunes. Jinak mám ET SPII s WM2003SE
Guest ipetr Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Zapnu BT v telefonu Zapnu HF (na displeji telefonu vidím HF symbol - sluchátka i symbol BT) Spustím Blue Tunes a zapnu enable Zmáčknu na HF tlačítko pro příjem hovoru ve sluchátku to pípne a od toho okamžiku všechny systémové zvuky slyším v HF až do momentu, kdy ukončím Blue Tunes. Jinak mám ET SPII s WM2003SE <{POST_SNAPBACK}> Tak je to špatné, ten problém je na straně HF. Mám v autě HF Parrot a ten po zmáčknutí zeleného tlačítka spustí hlasovou volbu... :x
Guest Tomas Kocanda Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Tak je to špatné, ten problém je na straně HF. Mám v autě HF Parrot a ten po zmáčknutí zeleného tlačítka spustí hlasovou volbu... :x <{POST_SNAPBACK}> No moje HF normálně taky spustí hlasovou volbu ale po zapnutí toho Blue Tunes to přepne na zvuk do HF a hlasová volba je vypnutá.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now