Guest ipetr Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Jde u MS mobile 2003 SE někde nastavit možnost zamknutí klávesnice bez hesla? Myslím jako když jí uzamknete podržením červeného sluchátka. Našel jsem jen možnost "Povolit zámek telefonu" tam to ale chce heslo a to je na nic, zadávání hesla jen zdržuje... :evil:
Guest shaowniq Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Jde u MS mobile 2003 SE někde nastavit možnost zamknutí klávesnice bez hesla? Myslím jako když jí uzamknete podržením červeného sluchátka. Našel jsem jen možnost "Povolit zámek telefonu" tam to ale chce heslo a to je na nic, zadávání hesla jen zdržuje... :evil: <{POST_SNAPBACK}> googluj "Automatic Keylock", soft ktory blokuje klavesnicu podla zadanych kriterii. Funguje excelentne
Guest Tomas Kocanda Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Jde u MS mobile 2003 SE někde nastavit možnost zamknutí klávesnice bez hesla? Myslím jako když jí uzamknete podržením červeného sluchátka. Našel jsem jen možnost "Povolit zámek telefonu" tam to ale chce heslo a to je na nic, zadávání hesla jen zdržuje... :evil: <{POST_SNAPBACK}> nebo nemusíš ani googlovat, stačí chvíli číst tady ve fóru a nejdeš to.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now