Guest Helio Crossmax Posted September 24, 2005 Report Posted September 24, 2005 Stahl jsem si kompletne vsechny soubory potrebne ke spusteni quaka(aspon myslim) nainstaloval podle navodu na quake.pocketmatrix a zde na foru v angl. ale stejne mi to pri spusteni napise chybu W_LoadWadFile:couldn't load gfx.wad asi chybi nejake soubor ale nevim kde ho mam sehnat..Vite co s tim? :?:
Guest Tomas Kocanda Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Stahl jsem si kompletne vsechny soubory potrebne ke spusteni quaka(aspon myslim) nainstaloval podle navodu na quake.pocketmatrix a zde na foru v angl. ale stejne mi to pri spusteni napise chybu W_LoadWadFile:couldn't load gfx.wad asi chybi nejake soubor ale nevim kde ho mam sehnat..Vite co s tim? :?: <{POST_SNAPBACK}> Na jakém systému to instaluješ? Přijde mi to jako že to je PDA verze, která asi fungovat nebude. Podle toho co jsem četl, má na nových smartphonech perfektně fungovat původní verze Quake ale ne Quake II.
Guest Helio Crossmax Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Na jakém systému to instaluješ? Přijde mi to jako že to je PDA verze, která asi fungovat nebude. Podle toho co jsem četl, má na nových smartphonech perfektně fungovat původní verze Quake ale ne Quake II. <{POST_SNAPBACK}> Myslim na smartphone(MPx220),ale urcite to neni quake II,pokud znas spravnou verzi,tak dej vedet.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now