Guest Tomas Kocanda Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Nemáte někdo zprávy jestli třeba Eurotel nechystá některý z nových přístrojů jako je C600 nebo alespoň C550? Vím že chystají "wizard" což je XDA mini nebo MDA Vario (všechno to jsou stejné názvy k jednomu a tomu samému přístroji podobnému malému PDA s klávesnicí vysouvanou zboku).. Jenže upřímně řečeno, pro ovládání jednou rukou je pořád nejlepší obyčejný "telefon" a ty nové jsou fakt dost slušné (rozlišení, OS, foťák...)
Guest bolek Posted November 29, 2005 Report Posted November 29, 2005 u nas sa suska, ze T-mobile (byvaly eurotel-sk) bude mat nove Qteky (dokonca HTC Tornado aj s WiFi na rozdiel od Orange SPV C600), tak snad aj u vas sa tmobile pochlapi
Guest casey_ryback Posted December 7, 2005 Report Posted December 7, 2005 Eurotel chystá na prosinec 2005 QTEK 8310. Ale zatím ho pořád nemá... Narozdíl od AH Mobile, takže jsem si ho včera pořídil tam :-) u nas sa suska, ze T-mobile (byvaly eurotel-sk) bude mat nove Qteky (dokonca HTC Tornado aj s WiFi na rozdiel od Orange SPV C600), tak snad aj u vas sa tmobile pochlapi <{POST_SNAPBACK}>
Guest koutnyp Posted December 9, 2005 Report Posted December 9, 2005 Asi už tři firmy vozí do ČR Qtek 8310, jsem jeho štastným majitelem :))
Guest casey_ryback Posted December 9, 2005 Report Posted December 9, 2005 vida, vida... tak to tě vítám v klubu... :-) Asi už tři firmy vozí do ČR Qtek 8310, jsem jeho štastným majitelem :)) <{POST_SNAPBACK}>
Guest mobivan Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Asi už tři firmy vozí do ČR Qtek 8310, jsem jeho štastným majitelem :)) <{POST_SNAPBACK}> Cau, chci se te zeptat na par veci jestli dovolis. 1/ kupoval jsem Q8310 u Eurotelu a provozuji ho pod T-Mobile, ale problem je, ze i kdyz jsem prihlasen na sveho operatora, tak mi porad mobil na displeji signalizuje Roaming (znak trojuhelniku nahore) a nemuzu se ho zbavit. Dela ti to taky? 2/ nevis nahodou jak korektne nastavit datove sluzby pro T-Mobile? Diky za pomoc!
Guest Slayer9 Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Eurotel DataPhone III(Qtek 9090)
Guest popro Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Aj ja som stastny majitel qtec8310 :) Mozte niektory iny stastny majitel skusit ist na stranku wap.t-zones.sk ? Mne to vypise spravu, ze stranka nevedela identifikovat telefon, tak sa neda zobrazit - nieco v takom vyzname Niekto mi radil ze mam zmenit APN na wap, ale to som skusal, snad aj dobre, a nepomohlo to. Mozte mi neikto napisat, kde moze byt chyba? diky
Guest casey_ryback Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 mam stejnou hlasku. ale muze to byt tim, ze mam cesky eurotel a vseobecne se vi, ze nemam pegas rad... :-))) Aj ja som stastny majitel qtec8310 :) Mozte niektory iny stastny majitel skusit ist na stranku wap.t-zones.sk ? Mne to vypise spravu, ze stranka nevedela identifikovat telefon, tak sa neda zobrazit - nieco v takom vyzname Niekto mi radil ze mam zmenit APN na wap, ale to som skusal, snad aj dobre, a nepomohlo to. Mozte mi neikto napisat, kde moze byt chyba? diky <{POST_SNAPBACK}>
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now