Jump to content

[ROM] FLB-Mod 2 (Based on Android 2.2 Froyo) TESTING


Guest Simon O

Recommended Posts

Server is back online. I will upload a mirror ASAP, just in case the server goes down again.

It was the host, not my server. My server had handle massive loads :lol:

update: Only used 100GB this month.

@ flibblesan: i noticed that the rom contains an older a2sd RC2 build, things were hanging, the phone response was slow so i flashed the a2sd 2.7.5 final and things are a LOT smoother now with the same settings: 32Mb swap, 512Mb ext2 and the rest is fat, any reason why or just update it with the latest version for the next upcoming build.

cheers

I had issues getting the latest A2SD working on 2.1 so I didn't bother installing it on Froyo. But I'll try it now, thanks.

flibblesan? is the md5 sum on the main page right? I downloaded it this morning and the sum for mine is

888e3cf1dd821706e9997bf6196d2cd9

edit: if it's right I can upload it hence why I'm asking

MD5 updated. thanks.

Edited by flibblesan
Link to post
Share on other sites
Guest igor_anta

Did you include the Darktremor Apps2SD 2.7.5 Final in this version or are you still having issues with it? Also is JIT enabled, as far as I remember Tom said JIT is enabled in all Froyo version since 0.45.

Getting ready for some Froyo now, backing up stuff... excitement reaching critical point :lol:

Link to post
Share on other sites
Did you include the Darktremor Apps2SD 2.7.5 Final in this version or are you still having issues with it? Also is JIT enabled, as far as I remember Tom said JIT is enabled in all Froyo version since 0.45.

Getting ready for some Froyo now, backing up stuff... excitement reaching critical point :lol:

I've not tried adding it to Froyo yet. I'll do it later on. JIT has been disabled in the build.prop but can be easily enabled. I've marked out the command.

Link to post
Share on other sites
when i wipe do i need to wipe ext partition aswell, or just data??

yeah i too don't understand this instruction on first page:

--

Installation Instructions:

Backup your current ROM then copy it to your computer. Wipe your phone fully after.

--

we need to wipe everything on SD card?

Link to post
Share on other sites
Guest DanWilson
I've not tried adding it to Froyo yet. I'll do it later on. JIT has been disabled in the build.prop but can be easily enabled. I've marked out the command.

Have you disabled it in 0.51? (I'm too lazy to update to this ROM, and they're about the same anyway.)

If not, how do I disable it? Or should I leave it on now that I have SWAP? Tell me all mighty Master.

:lol:

Link to post
Share on other sites
At the moment it depends if you choose to use the Apps2sd version or Swapper2. For details on SWAP and it's issues look at this topic:

http://android.modaco.com/content-page/317...issues/page/20/

Cheers!

Thanks, I've read it.

Another thing. I made a 32 Mb swap partition from within Clockwork Recovery in the menu. Then the skating android boot screen restarted after a half circle, and did not boot.

Did I do something wrong?

Link to post
Share on other sites
Guest Holograph
I've not tried adding it to Froyo yet. I'll do it later on. JIT has been disabled in the build.prop but can be easily enabled. I've marked out the command.

JIT works fine here, without crashes etc. It runs all very smooth with 64 SWAP Memory :lol:

Link to post
Share on other sites
Guest Epic-Emodude

Hii,

Im a bit unsure how to get a2sd and swap working in FLB mod 2

Please could someone in the know put a tutorial up on how to format the SD correctly and anything I have to do once ive flashed FLB MOD.

Thanx

Aaron

Link to post
Share on other sites

Just installed the ROM now, everything seems stable and very smooth.

One problem though, the Wi-Fi wont work, when I put in my Wep Key, it just constantly reconnects and disconnects without actually working.

Is it possible a Wipe + Reinstall will fix this??

Thanks to anyone who has put work into this Rom, it is seriously Epic.

Link to post
Share on other sites
Guest darkdevil1

Fibble, you are a god amongst men. You and the other developing parties on these forums are the only reason I still have my Pulse. You make life bearable with it :lol:

I'm definitely going to try this as soon as video playback works properly; I need my top gear episodes on my phone :)

Edited by darkdevil1
Link to post
Share on other sites
Just installed the ROM now, everything seems stable and very smooth.

One problem though, the Wi-Fi wont work, when I put in my Wep Key, it just constantly reconnects and disconnects without actually working.

Is it possible a Wipe + Reinstall will fix this??

Thanks to anyone who has put work into this Rom, it is seriously Epic.

Ok, just Wiped everything and reinstalled, Wi-Fi still having connectivity problems.

Quite annoying, as no one else seems to be having this problem.

I followed all the instructions, and normaly they are enough to get me through.

So anyone, advice?

Thanks.

Link to post
Share on other sites
Guest AntonioPT
speaking of which, how do you even wipe ext on clockwork :S

If you select "wipe data/factory reset" (or something like that), by default (don't know if it can be changed) it also wipes the ext partition (if it exists).

Link to post
Share on other sites

# df -h

df -h

-h: No such file or directory

# df

df

/dev: 53692K total, 12K used, 53680K available (block size 4096)

/mnt/asec: 53692K total, 0K used, 53692K available (block size 4096)

/system: 112640K total, 100764K used, 11876K available (block size 4096)

/data: 82176K total, 43424K used, 38752K available (block size 4096)

/cache: 20480K total, 1288K used, 19192K available (block size 4096)

/mnt/sdcard: 15269432K total, 66048K used, 15203384K available (block size 8192)

/mnt/secure/asec: 15269432K total, 66048K used, 15203384K available (block size

8192)

# a2sd check

a2sd check

[ ] Apps2SD is launching...

[ ] GetProp Command = /system/bin/toolbox getprop

[ ] SetProp Command = /system/bin/toolbox setprop

[ ] Mount Point = /sd-ext

[ ] Starting Apps2SD Check Program.

[ ] Searching for Mount Point...

[*] Mount point /sd-ext located.

[ ] Checking for ext partition

[X] Ext partition found, but not mounted.

Your rom may not be setup to run Apps2SD.

Check with your rom developer if the boot image

is programmed to run Apps2SD.

Your partition may be using an EXT4 partition,

but your rom may not support EXT4. Repartition

your SD card to use EXT2 or EXT3.

#

Whats up with this??

Edited by menno2
Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.