Jump to content

[ROM][GEN2] Swedish Snow RLS7 (Android 2.3.5)


Guest KonstaT
 Share

Recommended Posts

Guest Akash P

Battery usage is amazing as always!

Here's mine running Swedish Snow RLS2 with the undervold kernel!

<br class="Apple-interchange-newline">

post-909406-0-25849900-1327557842_thumb.

post-909406-0-07099200-1327557848_thumb.

post-909406-0-61057500-1327557852_thumb.

post-909406-0-06430200-1327557857_thumb.

Edited by Akash P
Link to comment
Share on other sites

Guest taannuk

Thank you for so wonderful ROM's and support!!!

Could you please kindly advise the steps to move from the last Moldovan RLS9 to this new ROM? Will I have to reinstall everything?

Thank you!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest eirlysbill1

Thank you for so wonderful ROM's and support!!!

Could you please kindly advise the steps to move from the last Moldovan RLS9 to this new ROM? Will I have to reinstall everything?

Thank you!!!

It does take a full wipe. I did this my accident when re-formatted my sd card last week. Do you remember tongue.gif Ha...

But, I was sure KonstaT had mentioned this earlier. I found his reply on post #4. I guess its because its a different kernel.

Ta, Bill

Link to comment
Share on other sites

Guest downloader50

Don't work Wi-fi (not autorize) on ZTE Libla. In CM7 is work.

Wifi works fine it must be your settings have you got the correct wep/wap password in the phone etc. I once had it on a different rom where phone would not connect to wifi I changed the range of IP adresses the router gave out and it then connected ok

Link to comment
Share on other sites

Guest downloader50

Ok, I have a problem that I haven't had in a long time. When accessing GPS, it gets a fix, runs for a few seconds, and then the phone reboots.

If you have had it a long time with different roms it would look like a phone issue

Link to comment
Share on other sites

Guest CoccoBill

Hey KonstaT, thankyou very very much for this great ROM!

Just installed this and... wow! Everything seems to work just fine so far.

Only thing I'm missing is the "join" feature in my contacts. Is it in here somewhere? Do I have to flash or install something to have it back?

It even seems that there's something going wrong with my contact pics, some are here others are not...

Tried restoring various contact settings with Titanium, but sooner or later I get that "The process android.process.acore has stopped unexpectedly" error and still no "join" function (which I really like... :))

Thanks again

Link to comment
Share on other sites

Guest KonstaT

Hey Konstat,

I seem to have the new camera sensor in my blade. Can I provide some info in a way?

Grtz

When/where did you buy your blade?

Can you post your stock ROMs boot.img or copy kernel config somewhere. Restore your stock ROM and in terminal:


zcat /proc/config.gz > /sdcard/config.txt
[/code]

I'm not sure that there is much that can be done until ZTE releases kernel source code for blade. WayteQ Libra received official gingerbread update so it might be time to remind ZTE about GPL again...

Hey [b]KonstaT, [/b]thankyou very very much for this great ROM!

Just installed this and... wow! Everything seems to work just fine so far.

Only thing I'm missing is the "join" feature in my contacts. Is it in here somewhere? Do I have to flash or install something to have it back?

It even seems that there's something going wrong with my contact pics, some are here others are not...

Tried restoring various contact settings with Titanium, but sooner or later I get that "The process android.process.acore has stopped unexpectedly" error and still no "join" function (which I really like... :))

Thanks again

Yeah, there seems to be couple of issues with the CM7 T9 dialer. It's missing translations in many languages. There are couple of misplaced graphics (strange resource issue, still haven't found the cause). Join contact can be found in 'edit contact' -> menu -> join, but it force-closes on me too. This is because it's not the original dialer that this ROM came with. ZTE dialer shouldn't have these issue, but it's missing some usefull features.

Contact pics sync ok from g+, don't know about facebook. Never restore system apps/settings with Titanium. You might have to re-install to get contacts working again.

Link to comment
Share on other sites

Guest MidaMilunk

I can not dl the TPT... it stops after 31,1MB... anyway... I have converted from gen1 to gen2 using wbaw's TPT method, so I guess this would be just for me.

But... the original (mine was v7 as far as I remember) TPTs was "reversible". Is this current version reversible as well?

I have also checked the other topic (of TPTs), but can not find if I can apply f.e. v10custom (to try CM9 soon) directly, or I should return to gen1, recover stock 2.1 and stock "recovery" (can not remember the threee letters), and upgrade "officially" to froyo?

Any advice appreciated!

Link to comment
Share on other sites

Guest downloader50

I can not dl the TPT... it stops after 31,1MB... anyway... I have converted from gen1 to gen2 using wbaw's TPT method, so I guess this would be just for me.

But... the original (mine was v7 as far as I remember) TPTs was "reversible". Is this current version reversible as well?

I have also checked the other topic (of TPTs), but can not find if I can apply f.e. v10custom (to try CM9 soon) directly, or I should return to gen1, recover stock 2.1 and stock "recovery" (can not remember the threee letters), and upgrade "officially" to froyo?

Any advice appreciated!

You can use wbaws gen 2 to gen 1 to reverse it

Link to comment
Share on other sites

Guest downloader50

Just a quick query. Just blacklisted a number that i don't want to keep calling me but just in case i want to remove it from the blacklist later where is it in the menu as i can't find it.

Edited by downloader50
Link to comment
Share on other sites

Guest tkelly0727

Hey I seem to have a problem with the music player. When I'm playing a song it would stop for a sec then continue. It does it with headphones plugged in and on speakers.

But didn't have that issue with MMHMP9

Link to comment
Share on other sites

Guest Amphoras

I can not dl the TPT... it stops after 31,1MB... anyway... I have converted from gen1 to gen2 using wbaw's TPT method, so I guess this would be just for me.

But... the original (mine was v7 as far as I remember) TPTs was "reversible". Is this current version reversible as well?

I have also checked the other topic (of TPTs), but can not find if I can apply f.e. v10custom (to try CM9 soon) directly, or I should return to gen1, recover stock 2.1 and stock "recovery" (can not remember the threee letters), and upgrade "officially" to froyo?

Any advice appreciated!

All the Gen 1 to Gen 2 type TPTs are reversible. You don't need to go back to Gen 1 to use another TPT, you can just use it directly.

Link to comment
Share on other sites

Guest johnnykabul

Care to be more specific? What force-closes while trying to do what? That didn't help much...

Yeah, I've seen couple of reports about this. It is possible that you have new unsupported camera sensor. Nothing is going to happen untill one of you can pull some usefull information about that camera sensor.

Get logcat during that camera force-close. Get dmesg from booting. Restore your stock ROM (it has camera working right?) and do

zcat /proc/config.gz > /sdcard/config.txt

in terminal and post the outputs somewhere.

Thanks, I think I can still handle this. :)

Hey KonstaT,

I can't provide you with this information (no working stock rom ;( ), but an other Dutchy (Matje) will help you.

Greetz

Link to comment
Share on other sites

Guest eirlysbill1

I can not dl the TPT... it stops after 31,1MB... anyway... I have converted from gen1 to gen2 using wbaw's TPT method, so I guess this would be just for me.

But... the original (mine was v7 as far as I remember) TPTs was "reversible". Is this current version reversible as well?

I have also checked the other topic (of TPTs), but can not find if I can apply f.e. v10custom (to try CM9 soon) directly, or I should return to gen1, recover stock 2.1 and stock "recovery" (can not remember the threee letters), and upgrade "officially" to froyo?

Any advice appreciated!

I'm no expert but I think that once you convert or TPT from Gen 1 to Gen2 then you don't need to do it everytime you add another Gen2 rom. I TPT'd from 1 to 2 to load MMHMP, a few months ago, and then when I changed to Swedish Snow, all it did was choose the Gen2 version (without TPT), because the phone was already converted to Gen2. SS RLS2 is working great for me. Hope that helps.

Link to comment
Share on other sites

Guest MidaMilunk

Thanks for all!

It was not clear to me that it is dangerous to TPT "the same" again, or not. Well, it does not seem to be.

Since I was unable to download the TPT version, I have decided to TPT to Gen2 again, but with different partition layout - time to be prepared to CM9 - so now I have 160MB system, and then installed SSR2 with ZTE dialer and center clock!

It is really a nice ROM! I wonder what I am going to tell on monday, but currently I really like it! Everything works (camera, BT, WiFi, GPS), smooth enough, I even like NOT to have the MIUI battery bar animation!! The different color fits my taste much better! The only thing I may miss is the quick way to switch 2G/3G, but actually I have not use this very often, and using QuickSetting, it is really not so painful!

To cut this story short: so far so good, thanks for this ROM, will come back with a few days of experience soon!

Also thanks for the Hungarian translator!

Link to comment
Share on other sites

Guest CoccoBill

Yeah, there seems to be couple of issues with the CM7 T9 dialer. It's missing translations in many languages. There are couple of misplaced graphics (strange resource issue, still haven't found the cause). Join contact can be found in 'edit contact' -> menu -> join, but it force-closes on me too. This is because it's not the original dialer that this ROM came with. ZTE dialer shouldn't have these issue, but it's missing some usefull features.

Contact pics sync ok from g+, don't know about facebook. Never restore system apps/settings with Titanium. You might have to re-install to get contacts working again.

Just flashed the ZTE Smartdialer so that's why I don't have that join feature, I suppose.

My working Swedish Spring RLS5 force closed on me several times before I found it was only a problem with some weird characters, once I cleaned my account's names by deleting those characters everything went fine. Could it be the same with Swedish Snow and this dialer?

Swedish Spring RLS5 have an AOSP Dailer + Facebook compatible Contacts and ContactsProvider addon, which is is working perfectly, any chance to make it work on Swedish Snow?

Anyway, I don't have any problem reinstalling since I just bought a second (used) Blade and I'm using it to experiment, so I will check any combination and report back, if I find any solution.

Link to comment
Share on other sites

Guest MidaMilunk

There are network access problems with SSR2..

After a few hours of normal operation, it bacame impossible to (re)connect the WiFi APs, or the GPRS network. Must have rebooted the phone. The WiFi interface was on from the beginning, it was able to connect, and reconnect after a longer period of deep sleep, or whatever, when the WiFi swiched off in the background - as it usually does.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.