Jump to content

Network Error On U.S. San Diego


Guest otter
 Share

Recommended Posts

Hello everyone.

I have the exact same problem on my Xolo x900.

IMEI comes up empty when I type *#06#

Mobile networks are also not available

Please help

Thanks.

Suspect you need to talk to CS.
Link to comment
Share on other sites

Seems very similar to the problem I have. Do you have the network bars with a small x on them?

I haven't checked the IMEI thing, I will have a look as soon as I get home.

Link to comment
Share on other sites

Seems very similar to the problem I have. Do you have the network bars with a small x on them?

I haven't checked the IMEI thing, I will have a look as soon as I get home.

I did speak to the CS. They asked me to factory restore the phone and after this the IMEI number is back. And the phone did well to recognise my SIM for about 5 mins and later its again back to the previous state. Mobile network not available and the network bar has a small x on it as u said so i restarted the phone and the IMEI number is now empty!! Im unable to connect to WiFi also now!

Any help will be much appreciated. Thanks

Edited by bhtheking
Link to comment
Share on other sites

I did speak to the CS. They asked me to factory restore the phone and after this the IMEI number is back. And the phone did well to recognise my SIM for about 5 mins and later its again back to the previous state. Mobile network not available and the network bar has a small x on it as u said so i restarted the phone and the IMEI number is now empty!! Im unable to connect to WiFi also now!

Any help will be much appreciated. Thanks

Doubt there's much to be done on here, I'm afraid it's another trip to CS.
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.