Guest bilbao1 Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 (edited) Hey guys. Just wanted to let you know that there's now a romanian forum dedicated to Acer s500: Forum Acer CloudMobile in romana. Join if you want. Edited February 26, 2013 by bilbao1
Guest bilbao1 Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 New domain name guys, this one should be indexed shortly.
Guest Mircerson Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 (edited) Totusi tu esti prost? Fa-l ba nene .ro nu .net Edited February 28, 2013 by Mircerson
Guest bilbao1 Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 NU conteaza extenia domeniul, oricum nu vreau sa dau 50 Euro pe un domeniu .ro, care se inreg. pe viata, hostul si domeniul le-am cumparat din banii mei, nu am cerut la nimeni. Nu-s chiar asa de ieftine pe cat crezi. Si vezi cum vorbesti, ca nu stii cu cine ai de-a face.
Guest Mircerson Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Hai ca m-ai spart. 50 de euro pe viata a fost... vorbeam pe un an. Si cred ca stiu cu cine am de a face. Lasa batmanismele in spatele monitorului , mai ales ca nu te implici cu nimic in developing ci doar copy paste de pe un forum pe altul. Daca deblochezi bootloaderul , atunci probabil sa vi sa faci tam tam.
Guest bilbao1 Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 (edited) Copy paste de pe un forum pe altul. Exact asta fac. Daca esti atat de superior incat critici si injuri asa necunoscutii, de ce nu incerci tu sa faci un ROM pentru bootloader blocat? Iti spun eu ceva. Stai in banca ta, sau daca ai ceva de spus, spune in mod civilizat, ca mai mult ai de castigat. Peace out. Edited March 1, 2013 by bilbao1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now