Jump to content

[ROM][JB][4.2.2]Slim Bean build 5.5


Guest narkoman88
 Share

Recommended Posts

Guest footynutdyl

Hi, this ROM is working nicely for me. Sometimes it just cuts to the Slim Bean boot up screen randomly for some reason though. For the next update could you add a screenshot button in the boot menu?

Link to comment
Share on other sites

Guest helloween69

Hello everyone.

Have instaled this room, first day with it, and until now just great. No lag, no reboots, all is working whitout problems until now. Very nice. I was with electra room and dont have luck. Reeboots, errors, etc.

This one until now is the best one for me.

Many thanks to the developer, continue with the great job.

Link to comment
Share on other sites

Guest khizhny

Hello.I found a small bug when setting display date on Status bar.

In russian it just dispays ДД,ГГГГ instead actual date.

Screenshot_2013_06_10_00_05_15.png

Edited by khizhny
Link to comment
Share on other sites

Guest narkoman88

Hello.I found a small bug when setting display date on Status bar.

In russian it just dispays ДД,ГГГГ instead actual date.

Screenshot_2013_06_10_00_05_15.png

Этот баг присутствует только в русском языке, подкоректированные настройки я выкладывал тут http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=297387&view=findpost&p=22312168

Link to comment
Share on other sites

Guest khizhny

Thanks, for reply. Just flash proposed zip file via recovery?

Now I used custom Java format "EEE dd/MM" to get correct display.

Сенкуверимач :)

Link to comment
Share on other sites

Guest memedroid123

Hi!

I installed this ROM today and its amazing! The best JB ever for this phone!

The only one problem is the CRT animation yes, and when its on the lockscreen is lagging, but I disabled it so the phone now as smooth as honey.

Its really fast and I love the lots of settings.

Thank you narkoman88!

You can go to the build.prop and activate hw acceleration on lockscreen changing 0 to 1, reboot and VOILÁ it becomes smooth ;)
Link to comment
Share on other sites

Guest Bundizle

I just installed this on my Blade and now the home button doesn't do anything. Can I fix this?

Try full wipe n reinstalling mine works fine

Edited by Bundizle
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.