Jump to content

[DEV][ROM][20.12.] CyanogenMod 10.2 (Android 4.3.1)


Recommended Posts

Guest Cinizzz

I do have a strong Wi-Fi reception..... but downloads through Wi-Fi are slow..... play store takes longer to load.... browsing is just fine.... what's the problem

 

From my side, wifi downloads are normal, as in I feel that they are the same speed as always. Same could be said for the play store.

 

I don't think its a ROM issue. Can you check your download speed?  Did you try with a different wifi connection?

Link to post
Share on other sites
  • Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Popular Posts

This is my port of CyanogenMod 10.2 for ZTE Blade. It is unofficial and unsupported by the CyanogenMod team. This ROM is mainly for developers/testers/advanced users. I'm really not interested in hear

Merged commits not mentioned in the changelog. 20.12. changelog: CM 10.2.0 final WhisperPush (merged) 11.10. changelog: android 4.3.1 24.9. changelog: fixed dat

New build. Just keeping up with upstream.   cm-10.2-20131011-KonstaKANG-blade.zip https://hotfile.com/dl/250174260/84828b3/cm-10.2-20131011-KonstaKANG-blade.zip.html md5:4e3d5a2b1ae256486b900498c657fd

Posted Images

Guest Fizziebaunz

From my side, wifi downloads are normal, as in I feel that they are the same speed as always. Same could be said for the play store.

I don't think its a ROM issue. Can you check your download speed? Did you try with a different wifi connection?

am hoping to try.... a different Wi-Fi when I get home.... Thanks for clearing the fact that it's not a rom issue. Edited by Fizziebaunz
Link to post
Share on other sites
Guest birdibird

Theming still doesn't work.

I tried 2 themes but the device ended up in not booting into the system.

Had to rm the theme with adb to get it running again.

Edited by birdibird
Link to post
Share on other sites

KonstaT, I bow in front of you! Thank you so much for this wonderful rom! Everything on the September build works just fine.

Now I am considering updating to the latest build enjoying the latest and greatest Android just like the few Nexus folks.

Would please someone be so kind as to let me know if it can be just flashed over my existing rom or if the full procedure is required (full wipe, etc.)?

Thanks!

Edited by topo01
Link to post
Share on other sites
Guest filtragem

Hello,

 

I am getting an error when installing this rom

 

 

installing update...
assert failed: getprop("ro.product.device") == "blade" || getprop("ro.build.product") == "blade"
E:Error in sdcard/.../cm-10.2-20131011-konstakang-blade.zip
(status 7)
installation aborted
 
I was getting this error also with the 24.09 version.
 
I have no error with the cm10.1 rom
 
MD5 hash is correct
 
My cwm version is 4.0.1.5
 
What I am doing wrong?
Thanks
Link to post
Share on other sites
Guest Fizziebaunz

Hello,

 

I am getting an error when installing this rom

 

 

installing update...

assert failed: getprop("ro.product.device") == "blade" || getprop("ro.build.product") == "blade"

E:Error in sdcard/.../cm-10.2-20131011-konstakang-blade.zip

(status 7)

installation aborted

 

I was getting this error also with the 24.09 version.

 

I have no error with the cm10.1 rom

 

MD5 hash is correct

 

My cwm version is 4.0.1.5

 

What I am doing wrong?

Thanks

Are you having ZTE BLADE AKA SAN FRANCISCO OR IDEA BLADE.... if you do... flash the latest cmw 6.0.2.7........ and it wouldn't hurt to read the entire forum.....

Link to post
Share on other sites
Guest rohitzz

Hello,

I am getting an error when installing this rom

installing update...

assert failed: getprop("ro.product.device") == "blade" || getprop("ro.build.product") == "blade"

E:Error in sdcard/.../cm-10.2-20131011-konstakang-blade.zip

(status 7)

installation aborted

I was getting this error also with the 24.09 version.

I have no error with the cm10.1 rom

MD5 hash is correct

My cwm version is 4.0.1.5

What I am doing wrong?

Thanks

I was too facing this problem,Googled it but nothing works, but atlast i found the solution - just did the stock tpt and after tht wiped everthing and the installation was successful... Edited by rohitzz
Link to post
Share on other sites
Guest keyboardshortcut

Wow! Great work KonstaT!

 

Uhh.. Just one question before I'll make a move to this rom. Can I just backup Messages (SMS & MMS) from TB so i won't loose my SMS messages?

 

Thanks!

 

I use gosms to make a back-up of my sms. I also use TB to back-up all my apps. then restore gosms using TB and restore sms using gosms. :D

Edited by keyboardshortcut
Link to post
Share on other sites

I use gosms to make a back-up of my sms. I also use TB to back-up all my apps. then restore gosms using TB and restore sms using gosms. :D

u have named ur self keyboardshortcut ...yet u use a longcut

Link to post
Share on other sites
Guest filtragem

Are you having ZTE BLADE AKA SAN FRANCISCO OR IDEA BLADE.... if you do... flash the latest cmw 6.0.2.7........ and it wouldn't hurt to read the entire forum.....

 

I have the sapo a5 blade, I don't know if is san fransisco or idea.

 

And I searched before post, but probably wasn't the best search terms.

 

Updating cmw works.

I didn't try it before because newer versions of cmw always give me an error of unrecognized something when installing.

Edited by filtragem
Link to post
Share on other sites

I have the sapo a5 blade, I don't know if is san fransisco or idea.

 

And I searched before post, but probably wasn't the best search terms.

 

Updating cmw works.

I didn't try it before because newer versions of cmw always give me an error of unrecognized something when installing.

its a blade san francisco

Link to post
Share on other sites

I have the sapo a5 blade, I don't know if is san fransisco or idea.

 

And I searched before post, but probably wasn't the best search terms.

 

Updating cmw works.

I didn't try it before because newer versions of cmw always give me an error of unrecognized something when installing.

 

if you have sapo a5 then you have a zte libra. san francisco is a zte blade. both share the same soc. I've opened several to repair, and not everything is the same inside.

Link to post
Share on other sites
Guest mordret

I just installed the latest treat from KonstaT. Thank you!!!

 

But there is an issue I could not solve so far :(

 

Whatever I tried, I can’t seem to install the GAPPS. Neither those from KonstaT nor those from goo.im

 

Can please anyone tell me how to fix this?

Link to post
Share on other sites

KonstaT, I bow in front of you! Thank you so much for this wonderful rom! Everything on the September build works just fine.

Now I am considering updating to the latest build enjoying the latest and greatest Android just like the few Nexus folks.

Would please someone be so kind as to let me know if it can be just flashed over my existing rom or if the full procedure is required (full wipe, etc.)?

Thanks!

Come on guys. Who can give me a hint please. I am coming straight from Sir Paul's r12 Modaco Froyo and did not follow the massive change of the world order that was happening meanwhile. I did search for update and build though in a number of topics. But I did not come across a definite answer. So again please:

Can I simply update the build 4.3.1 over 4.3? Or do I have to wipe?

Thank you.

Link to post
Share on other sites
Guest mordret

... and your partition size is.....?

noobs gonna noob... to consider the bold in the OP did the trick. I had only 160MB. though I am used to consider witchcraft as a reason, if something does not work although there were no warnings or errors :)

 

Thank you!

Link to post
Share on other sites
Guest Fizziebaunz

Come on guys. Who can give me a hint please. I am coming straight from Sir Paul's r12 Modaco Froyo and did not follow the massive change of the world order that was happening meanwhile. I did search for update and build though in a number of topics. But I did not come across a definite answer. So again please:

Can I simply update the build 4.3.1 over 4.3? Or do I have to wipe?

Thank you.

If you follow KonstaT.... you should have heard.... no wipe no whine...... so you can do both AT YOUR OWN RISK

noobs gonna noob... to consider the bold in the OP did the trick. I had only 160MB. though I am used to consider witchcraft as a reason, if something does not work although there were no warnings or errors :)

 

Thank you!

The first post clearly says minimum partition requirement is 180MB system......

Link to post
Share on other sites
Guest Fizziebaunz

When starting app - musicXmatch, I'm getting message : "Unfortunately, DSP Manager has stopped", can anyone try that? Appreciated.

Same thing..... I would guess it's cause of inbuilt equalizer... most equalizer apps don't work when the other other is enabled.

Link to post
Share on other sites
Guest szpilasty

Thank You.

So.... just ignore message or we can do something about it?

I do not care about equalizer, my Blade has a lot background noise is almost useless for listening better quality music. Even best equalizer can't do anything. :-P

Link to post
Share on other sites

Wow! I've just found this thread today. And I thought we were stuck with 4.2.2. Thanks so much KonstaT!

I have a question: can someone upload a working trimmed LatinIME.apk with just the english language?

I can never seem to get it to work properly, it always force closes when I trim it.

Link to post
Share on other sites
Guest Fizziebaunz

Thank You.So.... just ignore message or we can do something about it? I do not care about equalizer, my Blade has a lot background noise is almost useless for listening better quality music. Even best equalizer can't do anything. :-P

Yeah.... you can ignore it or just disable DSP manager altogether.... if you don't use it.... since after the FC's the app still works fine.

Link to post
Share on other sites
Guest sidbali

Thanks a heap KonstaT for keeping the blade up and running to the latest Android that is out there. I was so thrilled when I had stumbled on your SSRLS6 n 7.....never imagining that the blade would still be kicking with the latest flavour almost 2 years later. Commendable work man....time to buy you another Beer.

Link to post
Share on other sites
Guest sidbali

BURP........now down to my question  ^_^ !!

In an experimental effort to trim this ROM + Gapps to fit in a 160mb partition, I have removed the following *.apk i.e, DSP Manager, CM File Manager, Email & Exchange2.

I have also trimmed the LatinIME.apk for just English. I removed sounds that I never use....actually just kept 1 each for alarm, ringtone & notification.

Now I stumbled across \system\fonts and there are about 7mb worth of fonts in there. I have never ever changed fonts on any of my android devices since I started using them.

 

Now the question is that are all these 31 fonts required for the OS to run in English. I'll rephrase the question......"What are the MINIMUM BASIC fonts that I require for this ROM to function in ENGLISH?".....keeping in mind that I just want to use the default english font and don't need any additional font types for english or any other language.

 

Thanks!!

Edited by sidbali
Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.