Guest AA9 Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 (edited) Thanks and credit to gkalen A-ROM is CustomROM (based stock) for ZTE Blade V Hi all. In recent months we have been working on a Custom ROM for ZTE Blade V and today I wanted to share to all. I hope we liking all. Changes -KitKat EasterEgg -KitKat style in status bar -New app and icon -New text style -New PlayStore To more info, install the rom. I waiting your opinions.Screenshoot Videohttps://m.youtube.com/watch?v=d57Vm8aLKpsDownloadhttp://d-h.st/0NC Install Instruction Move or Copy A-ROM in MicroSD Enter in CWM Recovery Wipe deta factory reset Wipe cache partition Advance and Wipe Dalvik Cache Install zip from sd card Select A-ROM next Yes Expect installation Reboot system now Instructiuni instalare Mutati sau copiati A-Rom pe card Intrati in CWM Recovery Wipe deta factory reset Wipe cache partition Advance apoi Wipe Dalvik Cache Install zip from sd card Selectati A-ROM dupa care optiunea YES Asteptati sa se instaleze Si intr-un final Reboot system now UPDATES update 1 (new kitkat style) link : http://d-h.st/6Rl UPDATE 2 ( Full black dialer, Music MOD...) LINK http://www32.zippyshare.com/v/18015236/file.html Install enter in recovery install update from sdcard reboot Edited November 1, 2014 by AA9
Guest bb_pink Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 Felicitari AA9 pentru Rom-ul creat!Am incercat si eu sa fac un Rom Kit-Kat lock....Am facut eu ceva dar mi-a fost teama sa-l testez,asa ca am renuntat. :blush: Bine ca m-ai scutit de un efort si probabil de a strica si telefonul.In sfarsit un Roman care a modificat un Rom pentru Blade V.Posteaza-l si aici,cu tutorial de instalare,prezentare si ce mai trebuie ;) Astept imbunatatiri si update-uri,poate chiar si o portare la 4.4.Bafta in continuare in ceea ce faci!
Guest AA9 Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 (edited) Salutare. Multumesc mult pentru sustinere. :D Cat despre update, astept idei. Am cateva in minte pe care o sa le pun in aplicare. Inca o data iti multumesc. :D Edited September 5, 2014 by AA9
Guest Paici Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Foarte bun custom rom-ul, l-am incercat,e foarte stabil , cel mai mult imi place camera la el, face poze foarte bune, felicitari dezvoltatorului, astept update :)
Guest AA9 Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 (edited) Ma bucur ca esti multumit. Vad ca nu multa lume il incearca. Doar 5 downloaduri. Astept si cateva idei pentru update. Momentan telefonul meu este in service deoarece mi s-a spart displayul. Edited August 6, 2014 by AA9
Guest andreyandy29 Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Imi place foarte mult ROM-ul tau, este mai misto decat ''JeleuLama V'' :)) Imi pare rau ca ai telefonul la service Mult noroc in continoare !!
Guest AA9 Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Salut. Si mie imi pare rau pentru telefonul meu dar nu am ce face. Cei de la service au zis ca mi-l repara in maxim 15 zile. Nu stiu daca rom-ul meu este mai bun ca JeleuLama V =)) Nu am stat sa il compar. De indata ce voi primi telefonul ma apuc de niste teme pentru bara de stare. Multumesc pentru sustinere.
Guest andreyandy29 Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Sa fi sigur ca este mai bun ca Jeleu lu' gkalen Este mai bun si decat MIUI Deci este cel mai misto ROM pentru ZTE Blade V Sa vedem ce mai face la LeWaOS
Guest AA9 Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 (edited) Nu vreu sa comentez care rom este mai bun sau mai prost. A-ROM este bazat pe JellyBlade V Imi place LeWaOS Cred ca o sa modez si eu acest rom de indata ce imi vine telefonul, sau cred ca mai bine ma concentrez pe romul meu. ASTEPT PARERI SI COMENTARI DESPRE CE AR TREBUI IMBUNATATIT LA A-ROM Edited August 6, 2014 by AA9
Guest Paici Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 (edited) Am revenit cu cateva informatii pro despre acest rom, e foarte bine optimizat pentru baterie , a dus 3 zile cu o singura reincarare, am ramas uimit, are si cateva bug-uri, cand vrei sa setezi la alarma o melodie din player-ul muzical iti da crash, dar instalezi Zedge si nu mai ai nici o treaba, altceva ce imi place la el este ca memoria RAM nu mai este asa umpluta ,imi raman cam 470 MB RAM As incerca rom-ul Lewa, dar mai stau un pic cu acesta, e foarte bun :D Daca ai putea printr-un update sa il faci sa se auda mai tare un pic in casti ar fi perfect,am incercat codul acela de sunet , merge , dar cand pun telefonul in husa se aude un zgomot prin difuzor, e deranjant sa mergi cu zgomotul ala pe strada,se uita toti dupa tine :D Probabil e un ecou,difuzorul se interfereaza cu microfonul Am atasat niste screenshoot-uri :D Edited August 10, 2014 by Paici
Guest AA9 Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 (edited) WOW Nu stiam ca bateria tine asa de mult, nu am testat-o, pe mine ma tinea 2 zile Tot in service am telefonul Voi incerca sa imbunatatesc sunetul de indata ce il voi recapata (my phone) Multumesc ca ai sesizat aceasta problema ;) BUG-ul cu setarea soneriei il stiu. Dar merge cand apesi pe stocarea interna si selectezi ES File. Voi lucra si la niste teme ale barii de stare B) Edited August 19, 2014 by AA9
Guest Andrei N Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Am si eu o problema.Cardul meu de 16gb cand intru in gestionare app sa mut aplicatiile pe card imi arata ca nu am decat 1.5gb dar in stocare imi arata corect.Poti rezolva problema asta?Apropo imi plAce rom-ul tau.
Guest AA9 Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 (edited) Ai setat memoria externa ca principala memorie pentru stocare? Imi pare bine ca iti place. Din pacate telefonul meu inca nu a venit de la service ( asa este in Romania :( ) Edited August 21, 2014 by AA9
Guest Andrei N Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Am rezolvat problema.PS:Status bar-ul cateodata se face alb si este enervant ca nu mai pot vedea ceasul si bateria.Incearca sa rezolvi ceva in gen cand el este alb ceasus si bateria sa fie negre.
Guest AA9 Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Nu cred ca merge sa fac bara cum zici tu. Dar pot schimba icoanele.
Guest AA9 Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 I do not know because my phone not work to see. Install and see. I'm sorry I didn't answer my question.
Guest Nick95 Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru timpul acordat acestui telefon :D In cel de-al doilea rand as vrea daca se poate sa-mi lasi niste instructiuni de instalare :D
Guest AA9 Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Am postat pe prima pagina instructiunile in engleza dar si in romana :D
Guest Paici Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Buna, am ROM-ul asta de cand a aparut,am schimbat luncher-ul si playerul audio,intai am pus Nova ai am vrut ceva mai fain asa ca am trecut pe Solo Launcher si ca player am pus Rocket Player varianta full.Le-am integrat in sistem cu Root Explorer si merge foarte bine,astept sa incerc un update de la tine , pana atunci raman la ce am ales eu.Cand o sa faci un update? :)
Guest AA9 Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Salut Telefonul meu din pacate inca mai este stricat, dar am un prieten care a vazut ca telefonu asta este misto si a cumparat unul pentru el. O sa il rog sa imi imprumute telefonul pentru a face cateva modificari. Voi adauga cateva icoane noi pentru a semana mai mult cu kitkat. Un MOD pentru sunet (sper sa se auda mai bine) Si acum ca mi-ai spus voi baga si playeru' tau de muzica (astept mesaj de la tine pe privat cu un link de download)
Guest AA9 Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 (edited) Un update este valabil Recomand acest updateCe este nou: Setari 90% KitKat style O noua bara de stare Si in bara ceasul si iconitele sunt in stil Android LVa rog postati screenshoot si pareri A new update available :D Please post screenshot I could not because I did not phone :( Edited September 30, 2014 by AA9
Guest bb_pink Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 Screenshoot v1 update A-ROM Video: http://videobam.com/ZOama#
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now