• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

ADB server keeps shutting down

1 post in this topic

Posted (edited)

Have my Legend running prebaked MCR R4 (Froyo).

Installed AdFree, copied hosts from sdcard to /data/data, renamed original hosts file in /system/etc, and symlinked the new file. So there was no problem connecting the device and using ADB. Didn't install any other apps after that.

I don't know what happened, 2-3 hours have passed. I try to connect the device the same way (using Clockworkmod recovery and adb shell). The ADB server keeps shutting down! I can't perform a single command :)

Installed the SDK on an other PC. Same thing. The server keeps shutting down.

So I suppose the problem might be caused by the phone, not by the PC software. Tried a different USB cable. No change.

Does anyone have any idea, what could be causing the problem? I'm frustrated!

UPD: can't run recovery-windows.bat to have a custom recovery menu...

The thing is that the ADB server shuts down (or times out) when the phone is in recovery mode. When I connect it in HTC Sync mode, everything is OK, but I have no rights to perform the needed operations

Edited by inutero

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.