• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Help - problem with accessing Windows Live features

4 posts in this topic

Posted (edited)

I've just received my new phone and have been setting it up this morning. I have inadvertantly deleted my device from my windows live profile - I have 2 profiles and wanted to use it on the other one.

However I cant seem to find out how to add the device and also when I click on the 'do more with windows live' link, I get a message saying that "You need a Windows Phone set up with a Windows Live ID to use this site."

However the phone is set up with the same account and is syncing with no issues.

I've tried hard resetting the phone but this doesnt help either

Anyone know how I can get round this.

#Edit: for some reason clicking on the link from Zune doesn't work, however if I go to the Windows Live page and select devices, my phone is listed there so not sure whats going on.

Edited by jim.mason
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

For Xbox live you must have this account as the primary account setup.

At the moment WP7 only supports one Xbox live account on each device so it will only see the primary account.

Also if you are having Zune problems, did you already have an older version of Zune installed? if so try uninstalling it and installing the latest version.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

For Xbox live you must have this account as the primary account setup.

At the moment WP7 only supports one Xbox live account on each device so it will only see the primary account.

Also if you are having Zune problems, did you already have an older version of Zune installed? if so try uninstalling it and installing the latest version.

My Xbox account is my primary one.

Didn't have any issues with Zune - apart from the odd app not downloading (unknown error occured), but apart fom that all is good.

Now jarred off with T Mobiles reduction of the fair usage policy, as I've only just taken out an extention I'm going to ring them and look to cancel and then go with a different provider.

Thanks

Jim

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try downloading the app via WiFi, any apps and games larger than 20MB must be downloaded via WiFi or while connected to your pc via cable.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.