• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Microphone not working properly

1 post in this topic

Posted · Report post

Couple of days ago I flashed my SFII with Flibblesan's Debranded GB ROM r2a. Everything worked like a charm, no issues with applications, wifi, keypad, BT, etc.

The bad thing is that in a call nobody is able to hear me. I made tests with sound recorder - only when I am yelling closely at the mic during recording, it is able to reproduce very low sound.

Everything is normal when using the headset during call or sound recording.

Wiped out caches, reverted back to stock rom, updated with stock kernel, tried also raverrr's fishnchips ROM - no luck. Tried searching for HAC option thinking that somehow HAC could be enabled - it is not available in the ROMs.

Any ideas will be appreciated.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.