• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM] [Last updated: 20/02]

224 posts in this topic

Posted · Report post

Nice one Daz!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Cant wait to test it :ph34r:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sorry about this guys, the error really isn't too useful. :P

I've managed to track it down to a sqlite3_randomness call. Working on it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

All opera versions work just fine the dolphin and default one doesn't work at all,my bigger concern are apps crashing.Don't know if somebody mention it already but like 50% if not more apps crash.

Even Quadrand and mail apps,besides that rom seems quite fast and responsive.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Well, I managed to work around it by substituting Browser.apk, libchromium_net.so, libsqlite.so, libsqlite_jni.so, libwebcore.so and sqlite3.

Now to find out exactly what is causing it. :P

Edit: I think I've got it

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Here's a hacked S2E-JB42.zip by KonstaT

Instructions

1. Rename .zip > .apk

2. Install s2e-jb42.apk

3. S2E -> mount as ext4

4. Reboot

5. Configure S2E

6. Reboot

Thanks Dean,

This has worked for me,

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Great rom, I know the browser not working is a known bug but I installed angry birds and it launches fine but after the loading screen, it takes about 5 seconds and then it crashes. So some apps aren't working, can this be fixed?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Argghhh, sorry guys, even without any changes I can't even get a build to get past dexopt now. I have no idea what's going on and I think my device's memory is dying.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bad news....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Apparently it's just my builds that are broken... if someone else builds, everything works including the browser.

Something's fishy with my build environment here...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

AND SUDDENLY EVERYTHING IS FINE WHEN I BUILD ON A NEW USER ACCOUNT

Right, new release coming soon. Really sorry about that guys. I've been so confused with this crap.

Edit: it's up. Finally. :P

I'm hoping for my own sake that random weird crap doesn't happen again. :|

6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Wow, thanks a lot, will report back once I tested it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

it finally comes.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Can we install the int2ext+ script on that rom ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Wow finally Internet full working :)

Will try this ROM tomorrow I think :)

So are there any bugd remaining ?

Except usual camera problems (linked to ZTE, not to Daz ROM)...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bluetooth still cannot work

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Great work, Dazozo.

Browser works fine, no crashes so far. Also the script, gbosh postet, works fine!!

I have two questions: Is it possible, to get the clock in the center of the status bar? Some roms support this.

And my second question, when i got a sms, than the LED doesn´t blink. I activated this in settings->system-> notificatoin light and than i chosse a valid color and my sms app. This doesnt work (LED feature in the sms app disabled or enabled, doesnt matter) :-/

Can someone help?

Thanks a lot!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

This ROM has the option to center the clock

Don't know about the LED stuff

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nice one daz! figured it out then :P , was only a matter of time!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nice release, seems really polished already. The usual problems caused by ZTE.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sensors are not working :(

Calendar can't sync to Google Account :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Calendar can't sync to Google Account :(

I´ve the same problem, but i solved it:

Uninstall calendar with link2sd

Install calendar from play store

convert calendar app from user app to system app (with link2sd)

restart

sync works now

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

But the proximity sensor is a major issue, I was talking to the misses and kept putting her on hold, it was doing my head in, does anyone have a fix for that?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.