• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Just Bought a Live View

1 post in this topic

Posted (edited)

My Live View arrived today and I tried to switch it on and it wouldn't switch on, I thought the battery is probably flat so I put it on charge, I couldn't use the supplied charger as it was a European 2 pin charger and I live in the UK and use 3 pin plugs.

I left it for the 2 hours as the manual told me to, but the led was still red. I decided to try and use the charger that came with it using a shaver adapter, but that didn't do the trick either. I also performed a firmware upgrade but didn't seem to make any difference.

Then I unplugged it will wouldn't switch on. It would only switch on when the charger was plugged on.

The display when the device is switched on shows that the battery is charging, but it seems its not holding a charge.

Is the left button supposed to do anything it seems it can't be pressed.

Apart from sending it back to Amazon is there anything else I can do?

I'm using a Samsung Galaxy Note N7000 to pair with, which pairs quite well.

Edited by phil8715

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.