• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM] [All] CyanogenMod 10.1 Daytona projekt build 20131201 working FM Radio

359 posts in this topic

Posted

What about the reboots joestone? :o

I think you/others might test it yourself, developers don't have the time to test one build for days.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Colors are still not ok on Y300, but the system is very good and smooth and quick

 

=)

 

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Your build is old, wait the new release for the colour fix on y300

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I don't get the colours problem what's the issue? I'm on the last stable version think it was 29th sept one with the ceastel kernel and I don't seem to have a problem with colours or reboots?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Have you g510?colour problem are only with y300and will be surely solved in the last build

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No y300-0100!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Your build is old, wait the new release for the colour fix on y300

thanks

 

I tried the latest test version:

 

cm-10.1-20131014-UNOFFICIAL-G510

 

but I have time to wait

 

=)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

damn my  slow internet! Really wanna test the latest build. think I have to wait for another one week for this! :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

damn my  slow internet! Really wanna test the latest build. think I have to wait for another one week for this! :(

Also latest build of 29 09 2013 is old, wait the new version, josalaito will be release soon

Edited by fonz93
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Also latest build of 29 09 2013 is old, wait the new version, josalaito will be release soon

Already released. Check the first post...again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Already released. Check the first post...again.

Sorry didnt see :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi,

 

could you update your Github with source code for working camera?

 

Thanks

 

StefanV3

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

@joestone, in the next build can you make more fast the notification pull down?thanks

 

 

Edit: Milky screen on y300 is not completely solved

Edited by fonz93
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

@josalaito, in the next build can you make more fast the notification pull down?thanks

Stoooop,he is joestone not josalaito :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Stoooop,he is joestone not josalaito :P

Sorry xDD

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

tnx joestone 

​i test your new build camera seems to working normally and video recording dont crash but not working.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great rom !

i have g510 - 00100

can u tell me what gapps do you use or should we use? 

 

tested latest build 14.10 with  gapps 08.2013, tested photo - ok,  tested video - still image, video recording -> freeze,  tried again -> cam freeze totally

tested latest build without gapps, camera crash phone restarts

some heating in the battery without using data....

 

keep it up the good work , i follow this topic :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi,

could you update your Github with source code for working camera?

Thanks

StefanV3

+1

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

14/10 build camera works fine, video just still image

Boots 1st time now.

Nfc still not detecting tags

Keyboard stutter appears to be gone.

Everything else working fine.

Many thanks for continued work on this my favorite rom.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

+1

 

+1

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

In my g510 its has some unusual lag

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I think these two options can be done before flashing the ROM by editing the build.prop file using Notepad++.

esa opcion da problema al restaurar datos viniendo de la rom de kra1o5, pero los problemas comienzan luego del segundo reinicio.

Google translate

this option gives problem when restoring data coming from kra1o5 rom, but the problems start after the second reboot.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It seems a very good ROM. I'm testing the 13-10-2013 and i think that this ROM is better than Kra1o5 CM10.1

I hope that you can fix everything... i hope :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Working fine on y300. Screen slightly less deep than stock, but not unacceptable. Camera working fine. Slightly sluggish compared to stock based... if you're happy to trade off a little speed for the cm 4.2 features it's worth giving this a try.

Edited by TangerineTractor
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Still reboot ; ( everything else is awesome I love this rom

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.