qwerty?

G510 Purple Screen - bricked?

8 posts in this topic

Does your phone's buttons work good???

the pink screen is download mode.

Download official firmware from huawei website.extract it and put the dload folder in root of your memory card.

After that try putting battery in,this should work.

Hope helped

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

im experienced it in the past, what i did was just remove the battery, then put it on after 5mins.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does your phone's buttons work good???

the pink screen is download mode.

Download official firmware from huawei website.extract it and put the dload folder in root of your memory card.

After that try putting battery in,this should work.

Hope helped

 

Thanks for the reply.

 

The pink screen appears 2 seconds after I replace the battery, and holding the buttons in makes no difference so I don't know if they work.

 

I'm trying to find the official Firmware for my model the G510 -0100, but can only find the G510-0200 (no NFC) but I am downloading that now to try. I assume you mean place the dload on the SDcard?

 

im experienced it in the past, what i did was just remove the battery, then put it on after 5mins.

 

Thanks, I left the battery out all night, and still getting the purple/pink when I replace it  :angry2:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like I have a faulty Power and Vol+ Button. Managed to boot the phone by connecting to power first, then connecting battery. So boots up fine. But I cant use VOL+ or the Power button at all. When the screen turns off the only way to turn it on again is to reconnect the power cable.

 

I guess this phone is dead  

 

and it has now started working again....  weird

Edited by qwerty?
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

As i guessed faulty buttons.....

I hope you will go nicer with buttons from now on....(just joking)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

As i guessed faulty buttons.....

I hope you will go nicer with buttons from now on....(just joking)

 

Good Call, thanks for that. 

 

It seems to be working fine for now, I was about to attack it with a screwdriver to have a look inside. I did was loosen one screw where the on/off button was and they started to work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.